Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CTP: De două ori, îngrozitor de mulți locuitori ai Capitalei s-au lăsat aburiți de acest maimuțoid incoerent, brutal

CTP: De două ori, îngrozitor de mulți locuitori ai Capitalei s-au lăsat aburiți de acest maimuțoid incoerent, brutal

Un articol de: - 07 Sep 2015, 11:00
CTP: De două ori, îngrozitor de mulți locuitori ai Capitalei s-au lăsat aburiți de acest maimuțoid incoerent, brutal Foto: agentia.org Eveniment

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu comentează într-o postare pe Facebook arestarea lui Sorin Oprescu, acuzat de luare de mită, vorbind totodată și despre faptul că acesta a profitat de popularitatea sa în rândul bucureștenilor, dar și despre realizările acestuia ca primar al Capitalei.

"Asupra vinovăției Primarului General se va pronunța Justiția. Dar există deja un fapt indubitabil, recunoscut de Oprescu prin avocații săi, pe care nu-l va putea justifica în veci: posesia sumei de 25.000 euro, bani gheață, caș, la pungă, la purtător. Niciun cetățean onest al acestei țări nu umblă cu asmenea bumăști de zeci de mii de euro, în stil Bercea Mondial, Gigi Becali sau Dan Diaconescu, foști și actuali pușcăriaș", scrie CTP.

Jurnalistul se întreabă cum arată dosarul său la DNA, în contextul în care acesta a luat mită în formă continuată.

“Cum e posibil ca în condițiile vânătorii de corupți care se desfășoară în ultimii ani, S.Oprescu să ia totuși mită, în formă continuată și în mod grosier, cum arată dosarul DNA?", scrie jurnalistul.

Bucureștenii s-au lăsat aburiți de două ori de "acest maimuțoid incoerent, agramat, vulgar și brutal", cum îl numește ziaristul.  Prin urmare, ce-și zice S. Oprescu: pot să fac orice, mă iubește oamenii, mă dau victimă și mă scot. Nu m-ar mira să aibă dreptate, fiind votat încă o dată, chiar aflat în pușcărie, s-au mai văzut cazuri”.

Acesta mai amintește și de realizările primarului din acești ani de când este în fruntea primăriei Capitalei, rugându-i pe susținătorii acestuia să mediteze la aceste lucruri.

"Bucureștenii l-au creditat pe Oprescu pentru că a promis autostrăzi zburătoare, fântâni cântătoare, video în cimitire, și a realizat cel mai mare cârnat, cea mai mare ciorbă din lume. De asemenea, a strâns de gât Calea Victoriei cu acea oribilă lăbărțare de trotuare necerută de nimeni, nici măcar de bicicliști, care i-au cântat azi „La mulți ani!” să primească. Și poate n-ați uitat reacția dincolo de penibil a lui Oprescu în cazul copilului Ionuț ucis de câini", amintește acesta.

Citeşte mai multe despre:   CTP,   Sorin Oprescu,   luare de mita