CTP, despre senatoarea Diana Șoșoacă: „L-a amenințat pe acel om de ordine în stil mafiot”

CTP, despre senatoarea Diana Șoșoacă: „L-a amenințat pe acel om de ordine în stil mafiot”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit, vineri seară, la Digi 24, despre scandalul senatoarei Diana Șoșoacă după incidentul de la unitatea mobilă de ATI de la Institutul Marius Nasta de duminică seară. 

„Doamnei îi spuneam până acum senatoarea «Cascada Urlătoarea». O să-i schimb apelativul cam o dată pe săptămână, pentru că e bine să facem lucrul ăsta, pentru că e foarte activă doamna. O să-i spun doamna «Balivernă» săptămâna asta”, a spus Cristian Tudor Popescu. 

În legătură cu incidentul de la Institutului Marius Nasta, CTP spune: „Dorea să-l înghită pe omul ăla la care zbiera. Acolo era un om de ordine și această doamnă l-a amenințat în cel mai pur stil mafiot – «Dacă nu te dai la o parte din fața mea, nici nu știi ce-ai să pățești»”.

„Îl amenință pe acel om, care este pus acolo să facă o treabă, își face fișa postului. Această «amică a poporului» se năpustește asupra lui, îl amenință în stil mafiot. Ce să obții din asta? Stimați simpatizanți ai doamnei «Ciocioacă», ce să obții amenințând și împingându-te cu agenții de pază?”

„Să nu-și folosească legitimația de parlamentar în acest mod ticălos și ilegal, pentru că asta face cu această legitimație pe care o agită”, a mai spus gazetarul.

„În fața Ministerului Sănătății, acum două săptămâni, după «Balș», acolo spunea jandarmilor: «Mă lăsați să intru eu singură sau vreți să intru cu toți ăștia din spatele meu în clădire?». Din nou, amenințare de șefă de bandă, de gașcă. Asta este esența comportamentului doamnei”, a declarat Cristian Tudor Popescu

„Nu se poate să lași lucrurile astea. Sunt mulți care tac în clipa de față pentru că le este frică de deschiderea maxilarelor cucoanei: «Cine știe ce mai scuipă în continuare, cum mai amenință și ce mai face?»”.

 

Diana Șoșoacă, scandal al Institutul Marius nasta, după incidentul din secția mobilă de ATI

 

Duminică seară, a avut loc un incident la unitatea mobilă de ATI, aflată în curtea Insitutului Marius Nasta din Capitală. La fața locului s-a deplasat și senatoarea Diana Șoșoacă, recent exclusă din AUR. Avocata s-a întâlnit la fața locului cu ministrul Sănătății, care tocmai făcuse o serie de declarații.

Șoșoacă i-a cerut demisia lui Vlad Voiculescu și a intrat într-o serie de altercații cu bodyguarzii din curtea spitalului. 

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta a reușit să „cameze spiritele” și a invitat-o pe senatoarea Șoșoacă să vadă ce s-a întâmplat în curtea spitalului. 

Câți oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă dați demisia? Spuneți! Sunteți pentru a doua oară ministru al sănătății! E dreptul meu! Dumneavoastră sunteți numit!”, a precizat Șoșoacă, în timpul „vizitei” la Marius Nasta.

Senatoarea a continuat, cerându-i ministrului Sănătății demisia: „Nu aveți bunul simț să vă dați demisia! 22 de morți la spitalul Matei Balș și până acum nu v-ați dat demisia. Poporul vă cere demisia”.

V-am sunat de multe ori și n-ați avut decența să răspundeți la solicitările poporului român! Cum vă simțiți când vedeți că oamenii mor sub conducerea dvs? Este adevărat că aceste incendii sunt folosite pentru a privativa sistemul sanitar din România? Dumneavoastră aveți deja planuri pentru a vinde spitalele din România și a le privatiza?”, a mai spus ea. 
 

Urmăriți B1TV.ro și pe