Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CTP, față în față cu un ACT DE VIOLENȚĂ ÎNFIORĂTOR! „Voi reclama cazul la Poliție" (FOTO)

CTP, față în față cu un ACT DE VIOLENȚĂ ÎNFIORĂTOR! „Voi reclama cazul la Poliție" (FOTO)

Un articol de: - 23 Dec 2016, 16:04
CTP, față în față cu un ACT DE VIOLENȚĂ ÎNFIORĂTOR! „Voi reclama cazul la Poliție" (FOTO) foto: jurnalistii.ro Eveniment

Cristian Tudor Popescu s-a confruntat cu o situație la care nu credea că va fi părtaș vreodată. Jurnalistul s-a dus să aprindă o lumânare la mormântul părinților săi și a descoperit că acesta a fost vandalizat. Crucea din piatră pe care era trecut numele acestora a fost distrusă complet în partea de sus. Acesta crede că actul de violență are legătură cu activitatea sa și cu părerile lui expuse public despre anumite „înalte fețe bisericești” fiindcă niciun alt mormânt nu a fost atins.

„Părinții mei sunt înmormântați într-un cimitir din periferia Capitalei, în religia ortodoxă, așa cum au dorit. Ceea ce n-are nicio legătura cu ideile subsemnatului despre religie, biserică și reprezentanții ei.

Azi am fost acolo să aprind o lumânare. Nu mi-a venit secunde bune să-mi cred ochilor când am vazut crucea turnată în beton făcută bucăți în jumătatea de sus, partea tatălui meu, a cărui poză am reușit s-o recuperez, nefiind distrusă în întregime. Partea de jos, cu poza mamei, a fost probabil prea compactă ca să poată fi spartă”, a povestit CTP, potrivit Republica.

Jurnalistul nu vrea sub nicio formă să lase lucrurile așa și va reclama acest caz la poliție, însă nu-și face prea mari speranțe ca făptașul să fie prins.

“Sentimentul că ura crește mereu, de la o zi la alta, e tot mai puternic…”, a mai spus acesta.

Citeşte mai multe despre:   CTP,   politie,   violenta,   jurnalist