Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CTP: Dictatura clasei CIORDITOARE. PSD a adunat suficiente prostii și ticăloșii. Doamna Dăncilă este o NULITATE

CTP: Dictatura clasei CIORDITOARE. PSD a adunat suficiente prostii și ticăloșii. Doamna Dăncilă este o NULITATE

Un articol de: - 02 Mai 2018, 14:11
CTP: Dictatura clasei CIORDITOARE. PSD a adunat suficiente prostii și ticăloșii. Doamna Dăncilă este o NULITATE Eveniment

Scandalul Legilor Justiției ia amploare. Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, să va sesiza Comisia de la Veneția (Detalii AICI).

"Când hotărăște că adversarii săi au adunat suficiente prostii și ticăloșii, președintele iese la atac”, este de părere Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a declarat pentru Digi24 că Iohannis a acceptat multe ticălășii ale PSD pentru a le arăta opiniei publice, care urmează să tragă o concluzie în vederea viitoarelor alegeri prezidențiale din 2019.

"Când hotărăște că adversarii săi au adunat suficiente prostii și ticăloșii, iese la atac. Asa s-a întâmplat cu doamna Dăncilă, despre care știa foarte bine că este o nulitate, dar a accceptat-o ca premier... Acest pachet este o încercare de protejare a hoților de partid și de stat, așa că demersul președintelui este perfect justificat, dar face parte din această campanie electorala pe care a început-o președintele. Să vedem ce va face CCR, poate să invalideze parțial niște aspecte din legi, poate să le treacă. Ce va face, părerea mea, le va valida parțial. Toate aceste contează pentru capitalul politic pe care începe să-l acumuleze bob cu bob domnul președinte. Se gândește la imagine atacând acest pachet de legi ticălos.

Fisura se poate produce între domnul Dragnea și domnul Tăriceanu. Domnul Tăriceanu nu s-a mai repezit să spună că domnul Iohannis este trădător de țară. Este clară separarea lentă care se produce între Dragnea și Tăriceanu, având în vedere posibilitatea ca Tăriceanu să candideze la prezidențiale.

Mesajul nu e pentru judecătorii CCR, e pentru noi, pentru opinia cetățenilor. Acest mesaj către CCR, precum și cererea de demisia a doameni Dăncilă, nu se fac pentru adresanții lor, sunt făcute pentru opinia publică, care își poate forma o idee. Dacă ar trebui să mai sărbătorim 1 Mai muncitoresc cu 1 Mai ciorditoresc. Tot ce face Parlamentul majoritar PSD cu justiția reprezintă protejarea hoților din pușcării, dar și a hoților încă liberi. Se dorește dictatura clasei ciorditoare", a declarat CTP.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis