Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CTP: Numirea lui Bogdan Olteanu la BNR a fost un trafic de influență ordinar, un gest contra bunului simț

CTP: Numirea lui Bogdan Olteanu la BNR a fost un trafic de influență ordinar, un gest contra bunului simț

Un articol de: - 29 Iul 2016, 21:05
CTP: Numirea lui Bogdan Olteanu la BNR a fost un trafic de influență ordinar, un gest contra bunului simț foto: jurnalistii.ro Eveniment

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu și despre faptul că acesta din urmă a fost condamnat la arest la domiciliu pentru 30 de zile, sub acuzația de trafic de influență, potrivit digi24.ro.

"Numirea lui ca viceguvernator BNR a fost făcută într-un mod similar acelui așa zis ziarist (n.red Liviu Mihaiu) în funcția de guvernator al Deltei. Nu trebuie să ajungă niciodată acolo. A fost un gest împotriva bunului simț. Un trafic de influență ordinar faptul că acest domn a ajuns acolo. Este vorba despre unul dintre cei mai performanți impostori din politica românescă din ultimii 15 ani. A fost parașutat la BNR fără să aibă cea mai mică leg cu Banca Națională, fără nicio pregătire. I-a fost oferită această funcție în compensație pentru pierderea postului de președinte al Camerei Deputaților.

Îmi amintesc sforțările supraomenești ale lui Antonescu de a justifica această numire picată de nicăieri cu harzbobul din cer. BNR și isărescu au acceptat această parașutare lipsită de orice justificare, au acceptat din punct de vedere politic. Nu mă miră absolut deloc ceea ce aud. Faptul că a făcut parte dintre bebelușii lui SOV, bebelușii erau supranumiți cei care ajungea în Deltă la Sorin Ovidiu Vîntu pentru diverse discuții privind traficul de influență. E o listă lungă de nume, și nu mă mir că domnul Olteanu se găsește printre ele.

Numirea acelui așa zis ziarist a fost stipefiantă a fost realizată cu concursul amicului domnului Olteanu, și anume domnul Tăriceanu, dacă nu mă înșel cercetat penal chiar azi.

Mi-a rămas în memorie un atac uluitor, într-o emisiune cu Emil Hurezeanu, când domnul Olteanu s-a lansat într-un soi de diatribă naționalistă de tip Vadim Tudor împotriva NATO și SUA, lăsându-ne cu gura căscată și pe mine și pe Hurezeanu și pe oficialii americani, care nu știau ce l-a apucat pe acest domn. Cam astea sunt realizările importantului Olteanu", a apreciat Cristian Tudor Popescu.

Citeşte mai multe despre:   Cristian Tudor Popescu,   Bogdan Olteanu,   BNR