Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cristian Tudor Popescu nu îl mai acceptă pe Cosmin Prelipceanu: Gazetarul a anunțat că încetează aparițiile la emisiunile acestuia

Cristian Tudor Popescu nu îl mai acceptă pe Cosmin Prelipceanu: Gazetarul a anunțat că încetează aparițiile la emisiunile acestuia

Un articol de: Redacția B1.ro - 14 Noi 2019, 12:28
Eveniment

Neînțelelegerile din ultima perioadă au dus la încetarea colaborării dintre Cristian Tudor Popescu și Cosmin Prelipceanu. Reputatul gazetar a anunțat că de acum va apărea doar vineri în emisiunea pe care o va modera jurnalista Alina Manolache. Până în prezent, de ani buni, CTP era invitat joia în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu.

"Stimați telespectatori Digi24, nu ne mai putem întâlni mâine-seară, joi, la ora 21, așa cum nu ne-am întâlnit nici joia trecută, dar ne-am întâlnit în ultimii 5 ani.

Tot răul spre bine. De acum înainte, în fiecare vineri, tot de la ora 21, voi fi invitatul tinerei și talentatei jurnaliste Digi24, Alina Manolache, în noua emisiune intitulată CAP LIMPEDE.", a arătat Cristian Tudor Popescu într-un editorial postat în Republica.

De altfel, ultima apariție a lui Cristian Tudor Popescu în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu a reprezentat și o ceartă pe care gazetarul i-a aplicat-o, nemulțumit de felul în care Prelipceanu a moderat o emisiune în care a fost invitată Gabriela Firea.

Atunci, CTP a numit  emisiunea "dureroasă (...) punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine” și a avertizat că nu va mai colabora cu Digi24 dacă mai vede 2 astfel de emisiuni.

"Tăcerea mieilor

Când am apărat cu duritate Digi24 în fața pretenției dlui Mihai Șora-emag ca postul să se desființeze, pentru că s-ar fi aservit PSD, am spus că dacă voi constata eu compromiterea postului Digi24, nu mă mai vedeți prin studio.

Un prim pas spre acest gest a fost făcut aseară, prin emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe dnii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut. Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, „Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva…”.

Textul oribil al femelei scatofile Budeanu, împotriva celor două doamne care muncesc voluntar pentru copiii bolnavi de cancer, pe care și l-a asumat și l-a distribuit primarul general al Capitalei, trebuia să-i fie citit în față, tare și cu dicție, năpârcii Firea – eu asta aș fi făcut, nu să-l ascund „pudic” într-un unghi de ecran aproape ilizibil.

Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și facebook, stimați telespectatori Digi24”, afirma, atunci, Cristian Tudor Popescu.
 

Citeşte mai multe despre:   Cristian Tudor Popescu,   cosmin prelipceanu_1
 
Loading...