Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cu ÎMPĂRTĂŞANIA la grădiniţă! Anunţul INCREDIBIL lăsat de POPĂ pe uşa instituţiei: „Vă rugăm să NU...” (FOTO)

Cu ÎMPĂRTĂŞANIA la grădiniţă! Anunţul INCREDIBIL lăsat de POPĂ pe uşa instituţiei: „Vă rugăm să NU...” (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 21 Mar 2018, 15:12
Cu ÎMPĂRTĂŞANIA la grădiniţă! Anunţul INCREDIBIL lăsat de POPĂ pe uşa instituţiei: „Vă rugăm să NU...” (FOTO) Eveniment

Într-o postare făcută de către jurnalistul Titi Dincă pe contul său de Facebook, se atrage atenţia asupra unei situaţii incredibile: un anunţ lăsat pe uşa unei grădinţe, prin care părinţii erau îndemnaţi să nu hrănească, de dimineaţă, copiii. Contextul religios al anunţului şi justificarea lui spirituală, pus probabil de un zelos preot din parohie, nu conferă nici legalitate, nici moralitate unui asemenea demers.

Dacă fotografia nu e vreo făcătură și conducerea unei instituții de instituții de învățământ a pus pe ușă enormitatea asta cred că ne-am țicnit rău de tot. Atunci când există reguli întemeiate conform cărora copiii, femeile însărcinate, bolnavii și uneori chiar călătorii sunt derogați de restricții curente, uite așa se naște un exces de zel fals pietist în urma căruia nu are nimeni de câștigat.”, scrie jurnalistul alături de fotografia expusă.

Fără a generaliza ori exagera, deşi nu suntem în măsură să spunem unde se află locul faptei, ar fi de dorit ca inspectoratele şcolare, dar şi biserica să dea o circulară care să prevină asemenea situaţii.