Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cum a fost refuzat Elan Schwartzenberg să apară la propriul post de televiziune

Cum a fost refuzat Elan Schwartzenberg să apară la propriul post de televiziune

Un articol de: - 03 Mai 2011, 23:14
Cum a fost refuzat Elan Schwartzenberg să apară la propriul post de televiziune Foto: B1 TV Eveniment

Invitat, marţi, la emisiunea "Evenimentul Zilei", de pe B1 TV, noul patron al Realitatea TV, Elan Schwartzenberg, le-a dezvăluit gazdelor Robert Turcescu și Ion Cristoiu povestea invitației primite la o emisiune, a postului pe care acum îl patronează, care a fost contramandată în ultimul moment.

Schwartzenberg a povestit  că a fost sunat, sâmbătă, de directorul general al postului Sorin Enache care l-a invitat să participe la o emisiune pe tema preluării pachetului majoritar de acțiuni la Realitatea.

“Sâmbătă, am vorbit cu domnul Enache, directorul general al postului, responsabilul editorial: Elan este adevărat? -Da, dar o anunțăm luni. –Vezi că vreau să facem o emisiune, luni seara”, a povestit omul de afaceri.

Luni, a continuat Schwartzenberg, participarea în cadrul emisiunii a fost confirmată și pe parcursul declarației sale de presa, în care a anunțat preluarea postului Realitatea, a stabilit și o exclusivitate asupra evenimentului pentru acesta.

“S-a confirmat același lucru luni, încă o dată, m-am dus la conferința de presă și l-am anunțat, deseară sunt acolo (la emisiune), am spus am promis exclusivitate”, a stabilit omul de afaceri contextul.

În seara de luni, la ora 21.35, acesta a primit un mesaj text  prin care era anunțat că nu mai era nevoie de prezența sa în emisiune. Elan s-a declarat dezamăgit de acest mod de a trata un invitat, subliniind că nu ar trebui să se procedeze în acest fel cu niciun invitat, indiferent de funcţia sa.

Noul patron al Realitatea TV, refuzat la propriul post printr-un SMS


Despre scrisoarea trimisă în redacția Realitatea TV de Sorin Enache, în care se spune că pentru a evita să pară o influență a patronului ar fi fost revocată invitația, Schwartzenberg a afirmat că se îndoiește de autenticitatea acesteia.

Schwartzenberg, despre scrisoarea lui Enache: Nu sunt convins că îi aparține


Citeşte mai multe despre:   Realitatea TV,   emisiune ,   Evenimentul Zilei