Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cum demonstrează Gâdea la Antena 3 că a găsit noua casa a lui Băsescu: Vezi un reportaj uluitor al școlii de presă Dan Voiculescu (VIDEO)

Cum demonstrează Gâdea la Antena 3 că a găsit noua casa a lui Băsescu: Vezi un reportaj uluitor al școlii de presă Dan Voiculescu (VIDEO)

Un articol de: - 26 Iul 2012, 10:51
Cum demonstrează Gâdea la Antena 3 că a găsit noua casa a lui Băsescu: Vezi un reportaj uluitor al școlii de presă Dan Voiculescu (VIDEO) Eveniment

Supărat că în presă au apărut documente oficiale care demonstrează faptul că trustul Intact e folosit în campania electorală de către USL, iar grila Antena 3 e făcută prin birourile politicienilor (Detalii AICI), directorul Mihai Gâdea a încercat să contracareze cu un material uluitor.

După ce premierul Victor Ponta a inventat subiectul “vila Dante”, susținând fără nici cea mai mică dovadă că a descoperit o “viitoare” casă a lui Traian Băsescu, “lacheii” din Antena 3 (cum i-a numit chiar președintele) s-au dat de ceasul morții să găsească adevărata dovadă!

Astfel, Mihai Gâdea a comandat un material cu camera ascunsă, material marcă înregistrată a școlii de presă Dan Voiculescu. În acesta, unul dintre cele mai jenante prezentate vreodată de o televiziune, un presupus muncitor, căruia nu i se vede fața, e pus să spună că știe el că în “vila Dante” se va muta... Băsescu! Pentru ca grotescul situației să fie total, acesta nici măcar nu lucrează la vila Dante, fiind filmat în altă locație. Iată conversația acuzatoare!

Reporter: Cine se mută omule acolo?

Presupusul muncitor: Băsescu!

Reporter: Păi nu stă aici?

Presupusul muncitor: Păi stă aici, dar îi face casă acolo!

Material propagandistic marca Antena 3
Embed:

(Materialul poate fi urmărit și AICI, de la minutul 24)

Și pentru a se încurca singuri în propiile minciuni, cei de la Antena 3 au mai comis o nefăcută: După ce au susținut că Băsescu și-a asigurat “luxul unui șeic arab” în actuala vilă de protocol în care locuiește, imediat susțin că acum s-ar duce “în fiecare zi” să înoate la vila Dante, deoarece el nu are nici măcar o piscină!

Acest tip de materiale sunt specifice lui Mihai Gâdea și școlii de presă Dan Voiculescu. Anul trecut, Gâdea i-a pregătit patronului o “odă” demnă de Nicolae Ceaușescu. (Detalii AICI)

Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, împreună cu soţia sa Agatha Kundri Gâdea, îi datorează mogulului Dan Voiculescu, suma de 785.000 de lei (aproape 200.000 de euro), potrivit declarației de avere a politicianului. (Detalii AICI)Citeşte mai multe despre:   Mihai Gadea,   Traian Basescu,   Antena 3