Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cum era văzut Augustin Lazăr în 2016 la numirea în funcţie! Dan Tăpălagă: "Am văzut mediocritatea în acţiune/ Mereu la dispoziţia cuiva, cam servil"

Cum era văzut Augustin Lazăr în 2016 la numirea în funcţie! Dan Tăpălagă: "Am văzut mediocritatea în acţiune/ Mereu la dispoziţia cuiva, cam servil"

Un articol de: B1.ro - 25 Oct 2018, 22:28
Cum era văzut Augustin Lazăr în 2016 la numirea în funcţie! Dan Tăpălagă: "Am văzut mediocritatea în acţiune/ Mereu la dispoziţia cuiva, cam servil" Eveniment

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a demarat miercuri procedura de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lăzăr reproşându-i grave deficienţe în activitatea din fruntea Ministerul Public, cât şi că ar fi fost numit ilegal în 2016 pe motiv că ar fi clasat un dosar mai vechi al preşedintelui Klaus Iohannis.

Dacă acum, jurnalistul Dan Tăpălagă numeşte această solicitare de revocare drept una care "va efecte de o gravitate excepţională", în aprilie 2016 acesta se lansa într-o critică virulentă la adresa celui ce avea să devină procuror general al României.

Astfel, Tăpălagă spunea, după audierea lui Lazăr din CSM, că "am văzut mediocritatea în acţiune, genul de procuror poate de bună credinţă, dar mereu la dispoziţia cuiva, cam servil şi gata să facă orice numai să fie bine".

Mai mult, acesta îl critica pentru că a afirmat "vom ajunge în situaţia regretabilă de a aplica legea", cât şi pentru că proiectul cu care a candidat din care "nu a înţeles nimic", şi a afirmat că în interviu a avut numeroase "platudini şi nonsensuri". 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Augustin Lazar,   Tudorel Toader ,   dan tapalaga