Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cum fuge Anton Anton de întrebările incomode ale presei: "Alo? Alo? Nu vă mai aud/ Noi vă auzim/ Da, dar eu nu vă mai aud" (VIDEO)

Cum fuge Anton Anton de întrebările incomode ale presei: "Alo? Alo? Nu vă mai aud/ Noi vă auzim/ Da, dar eu nu vă mai aud" (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 18 Ian 2019, 16:56
Eveniment

Moment incredibil în timpul unui interviu acordat de ministrul Energiei, Anton Anton, pentru RRA! Pus în faţa unei întrebări dificile despre OUG 114 care a provocat o criză în sectorul energetic, ministrul s-a prefăcut că a pierdut semnalul şi nu mai poat auzi ce spune jurnalistul. Cu toate acestea Anton Anton a auzit replica ulterioară a interlocutorului, dar a continuat să susţină că nu poate continua dialogul.

Alexandra Andon, realizatoare emisiune: Ne-ați spus că ne vom străduim că eliminăm taxa pe cifra de afaceri pentru companiile care produc pe bază de carbune, pentru că deja certificatele de dioxid de carbon reprezintă 40% din costul de producție al energiei.

Ministru: Da, exact, pentru că împovărează îngrozitor.

Realizatoare emisiune: Și nu se știa lucrul acesta în momentul în care a fost adoptată ordonanța?

Ministru (tăcere): ....

Realizatoare emisiune (insistă): Care introduce taxa de 2%.

Ministru (tăcere):...

Realizatoare emisiune: Vom reveni. Ne mai auziți, domnule ministru?

Ministru: Săru' mâna! Nu vă mai aud.

Realizatoare emisiune: Noi vă auzim.

Ministru: Da, dar eu nu vă mai aud. Săru' mâna!

Realizatoare emisiune (râzând): Da, dar nu vă mai aud...Vă mulțumesc, domnule ministru!

Ministru: Da, săru' mâna!.

Cum fuge Anton Anton de întrebările incomode ale presei: "Alo? Alo? Nu vă mai aud/ Noi vă auzim/ Da, dar eu nu vă mai aud"

Video: Hotnews

Acest dialog a avut loc în contextul grevei de la Complexul Energetic Oltenia, unde minerii au întrerupt lucrul pentru 6 zile cerând majorări salariale şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă. Reamintim că ministrul a anunțat joi, la Târgu Jiu, că ia în calcul eliminarea taxei de 2% din cifra de afaceri pentru companiile care produc energie pe bază de cărbune pentru a nu pune o nouă povară pe companii care au deja probleme financiare.
 

Citeşte mai multe despre:   Anton Anton
 
 
 
Loading...