Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cum îi învață gramatică Alina Petrescu pe miniștrii demisionari: O greșeală s-a strecurat în textul copy-paste al cererilor de retragere a demisiilor (VIDEO)

Cum îi învață gramatică Alina Petrescu pe miniștrii demisionari: O greșeală s-a strecurat în textul copy-paste al cererilor de retragere a demisiilor (VIDEO)

Un articol de: - 22 Iun 2017, 15:03
Cum îi învață gramatică Alina Petrescu pe miniștrii demisionari: O greșeală s-a strecurat în textul copy-paste al cererilor de retragere a demisiilor (VIDEO) Eveniment

Criza politică din România este încă departe de final, la o zi după votul privind moțiunea de cenzură asupra Guvernului Grindeanu. La cabinetul premierului au ajuns joi 20 de cereri de retragere a demisiilor miniștrilor, solicitări despre care purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu, susține că sunt lipsite de obiect. (Detalii AICI)

Petrescu a mai subliniat că textul cererilor trimise la Guvern de miniștrii demisionari este identic și a descoperit inclusiv o greșeală gramaticală în aceste documente, chiar în timpul conferinței de presă pe care a susținut-o joi la Palatul Victoria. 

”Există și un paragraf de încheiere, identic în toate aceste cereri de retragere: «demisia subsemnatului a fost o demisie deliberată, fiind o formă de protest. Consider că vacantarea funcției de membru A guvernului» - AL guvernului ar fi trebuit să scrie, a corectat Petrescu - «intervine doar de la acest moment, prin publicarea moțiunii de cenzură în Monitorul Oficial»”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului. 

Cum îi învață gramatică Alina Petrescu pe miniștrii demisionari: O greșeală s-a strecurat în textul copy-paste al cererilor de retragere a demisiilor

Citeşte mai multe despre:   demisie