Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cum l-a SCĂPAT Episcopul Hușilor de pedepasă pe preotul Ionuț Ursac. “Iubitul” său s-ar fi îmbătat și ar fi dansat pe mese

Cum l-a SCĂPAT Episcopul Hușilor de pedepasă pe preotul Ionuț Ursac. “Iubitul” său s-ar fi îmbătat și ar fi dansat pe mese

Un articol de: - 26 Iul 2017, 09:50
Eveniment

Noi detalii au ieșit la ivelă despre relația apropiată dintre episcopul Hușilor și preotul Ionuț Ursac, cel care ar fi în filmulețul cu episcopul, conform declarațiilor lui Tudor Dragomir, fostul coleg de seminar al preotului.

Se pare că acesta ar fi fost salvat de Corneliu Bârlădeanu dintr-un scandal care a avut loc în 2016. Preotul Ionuț Ursac ar fi dansat pe mese în urma consumului de alcool, dar pedepsiți pentru acest lucru ar fi fost preoții care au spus despre această întâmplare.

“Un scandal de proportii zguduie Corul Episcopiei Husilor “Dignus Est”, formatie compusã din preoti parohi ai judetului Vaslui, peste 20 la numãr. Conform unor surse neoficiale, Preasfintitul Corneliu, Episcopul Husilor, ar fi dat afarã cinci (sase, conform altor surse) membri din cor, pe motiv cã ar fi “sifonat” o poveste cu aburi de alcool, care s-ar fi petrecut la Chisinãu, la finele lunii iunie”, dezvaluia Vremea Noua în iulie 2016.

“În ziua de 27 iunie, corul Episcopiei a mers în Republica Moldova pentru a participa la un eveniment dedicat lui Mihai Eminescu. Toate bune si frumoase într-o pãdurice din raionul Strãseni, numai cã, la final, gazdele moldovene au oferit un pahar de vin preotilor de la Vaslui. Conform unor surse, preotul de la Deleni, pãrintele Ursac, un apropiat al PS Corneliu, încã din vremea în care acesta fãcea cursuri la Seminarul de la Husi, s-ar fi îmbãtat destul de tare, s-ar fi urcat pe mese si a dansat, spre bucuria colegilor. Faptele preotului ar fi ajuns la urechile Mitropolitului Vladimir, din R. Moldova, care l-ar fi sunat pe Episcopul Husilor, pentru a critica apucãturile pãrintelui Ursac. Sursele noastre spun cã, în loc sã-l punã la punct pe preotul Ursac pentru faptele sale, Episcopul Corneliu a decis sã dea afarã mai multi membri din cor, pe motiv cã ar fi povestit unor persoane din afara corului despre betia revoltãtoare a preotului de la Deleni!”, au mai scris jurnaliștii de la Vremea Nouă.

 

 

Citeşte mai multe despre:   filme porno,   scandal