Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cum NU și-a respectat Firea promisiunile! UN AN DE MANDAT FĂRĂ NICIUN REZULTAT! (VIDEO)

Cum NU și-a respectat Firea promisiunile! UN AN DE MANDAT FĂRĂ NICIUN REZULTAT! (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 23 Iun 2017, 11:56
Cum NU și-a respectat Firea promisiunile! UN AN DE MANDAT FĂRĂ NICIUN REZULTAT! (VIDEO) Eveniment

Primarul General al Capitalei a împlinit un an de când se ocupă de soarta bucureştenilor. Sau ar fi trebuit să se ocupe, pentru că Gabriela Firea a fost mult mai activă ca susţinătoare a lui Dragnea, decât ca edil al Capitalei.

Aşa că anul care a trecut e plin mai degrabă de promisiuni decât de fapte.

Cum NU și-a respectat Firea promisiunile! UN AN DE MANDAT FĂRĂ NICIUN REZULTAT!

“De astazi Bucurestiul începe un greu anevoios, o capitală europeană. Să demonstrăm că suntem o echipă puternică, încât capitala să înflorească”, transmitea Firea în iunie 2016.

A trecut un an şi Capitala nu prea a înflorit. Pentru că, exact ca acum un an, traficul este infernal, străzile arată ca după război, parcări nu sunt, iar despre cum se cheltuie banii la primărie, nu prea ştim nimic.

Dacă luăm promisiunile Gabrielei Firea pe rând vedem că totul a rămas doar o vorbă goală.

Cele 400 de autobuze, 100 de tramvaie și 100 de troleibuze, promise de primarul general, nu au fost cumpărate, nu s-a lansat nici măcar licitația pentru achiziția lor.

S-a făcut o singură bandă unică, cea de pe DN1, însă este nefuncțională, avem zero km de piste pentru biciclete şi zero parcări noi.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Iar în ceea ce privește spațiile verzi din București, primarul general a declarat că va răscumpăra sau expropria parcurile retrocedate, însă până acum nu s-a întâmplat nimic cu niciun parc.

Totuşi cireaşa de pe tort rămâne închiderea şcolilor aproape o săptămână din cauza zăpezii.

Şi asta pentru că Gabriela Firea a avut alte priorităţi. Înființarea a 21 de societăți comerciale ale municipalității care ar urma să presteze toate serviciile de care primăria are nevoie, de la construcția de locuințe până la vânzarea de energie electrică.

Decorarea orașului pentru sărbătorile pascale, o premieră in București, și organizarea unor concerte în Piața Universității.

Tot la capitolul plusuri se poate pune şi acordarea unui stimulent de 1500 lei pentru căsătorie și 2.500 de lei pentru fiecare nou-născut.

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea