Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cum s-a debarasat Antena 1 de Serviciul Român de Comedie: ”Din acest moment, emisiunea a ieșit din grilă. Opriţi totul”

Cum s-a debarasat Antena 1 de Serviciul Român de Comedie: ”Din acest moment, emisiunea a ieșit din grilă. Opriţi totul”

Un articol de: - 03 Dec 2014, 12:29
Cum s-a debarasat Antena 1 de Serviciul Român de Comedie: ”Din acest moment, emisiunea a ieșit din grilă. Opriţi totul” Foto: src.a1.ro Eveniment

Racolările de vedete făcute de Antena 1 în ultima vreme s-au încheiat la fel de abrupt precum au început. Unele dintre cele mai recente victime ale colaborării cu postul familiei Voiculescu au aflat despre încetarea colaborării chiar în timpul filmărilor pentru noua ediţie a emisiunii.

”Din acest moment, emisiunea a ieșit din grilă. Opriți totul, nu se mai filmează nimic!. Acesta ar fi fost, potrivit Libertatea.ro, mesajul pe care actorii de la Serviciul Român de Comedie (SRC) l-au primit chiar în platoul de filmare.

Mesagerul, trimis de conducerea postului, nu s-a oprit, însă, aici.

„Aţi avut rating doar 3,6. Nici măcar un cinci amărât nu aţi scos, le-ar mai fi spus acesta.

Ceea ce părea a fi o glumă făcută în culisele unei emisiuni de profil s-a dovedit foarte rapid a fi un anunţ cât se poate de serios, pe care liderul grupului, Toni Grecu, l-a transmis ulterior într-o manieră cât se poate de diplomată.

Întreaga întâmplare a avut loc în timpul filmărilor pentru ce-a de-a şaptea ediţie, în condiţiile în care contractul dintre SRC şi postul din Băneasa prevedea 11 ediţii.

Citeşte mai multe despre:   Antena 1,   voiculescu ,   emisiune