INCREDIBIL cum S-A ÎMBRĂCAT Viorica Dăncilă când a venit la vot! Alegătorii au crezut că nu văd bine! (GALERIE FOTO)

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Viorica Dăncilă a votat, duminică dimineață, în București, venind împreună cu soțul său și cu fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Fostul premier a atras toate privirile celor din jur cu ținuta aleasă.

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII A ȘOCAT ROMÂNIA! VEZI AICI IMAGINILE DURERII (GALERIE FOTO)

Liderul PSD a mers la urne la Liceul „Sfântul Sava”.

BĂTAIE ÎN SHOWBIZ! BIANCA DRĂGUŞANU, JUPUITĂ DE VIE! VICTOR SLAV A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! IMAGINI DE GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Viorica Dăncilă a purtat un costum bleumarin format din fustă și sacou, la care a pus o broșă albă.

S-A TERMINAT CU VIOREL LIS! L-AU GĂSIT FĂRĂ SUFLARE PE STRADĂ! OANA A FĂCUT ANUNȚUL TRAGIC

„Am votat pentru o Românie a bunăstării, o Românie a drepturilor garantate, o Românie sigură și demnă în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine că nu au ce pune pe masă, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi. Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii, am votat împotriva austerității. Am votat pentru o Românie unită, în care fiecare român să se regăsească în deciziile președintelui”, a spus Dăncilă, după ce și-a exercitat dreptul la vot.

Fostul premier i-a îndemnat pe români să iasă la vot și ”să contribuie la creionarea viitorului”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:40 - O bătrână aflată în comă a fost rănită în urma unei explozii fără incendiu într-un spital din Ploiești
15:35 - PNL Sector 1 cere primarului Clotilde Armand să-l demită pe directorul general al Poliției Locale. George Tuță: Ce semnal dăm oamenilor dacă șefii Poliției Locale recunosc că fură bani și rămân în funcție?
15:29 - Studiu: Un medicament utilizat pentru astm, eficient la prevenirea alergiilor alimentare
15:20 - Meta a prezentat o echipă care va combate dezinformarea și daunele pe care le-ar putea provoca AI în alegerile UE
15:09 - Ministrul Florin Barbu (PSD): „Propunerile mele în sprijinul fermierilor au fost aprobate de Comisie” / Anunțul comisarului european pentru Agricultură (VIDEO)
15:08 - Cătălin Drulă: Dreapta Unită îi solicită lui Klaus Iohannis declanșarea referendumului pentru eliminarea pensiilor speciale, care să aibă loc pe 9 iunie, odată cu alegerile comasate
15:02 - Ucraina cere din nou Poloniei să-i pedepsească pe fermierii care protestează, după ce aceștia au distrus 160 de tone de cereale într-o gară
14:58 - Tragedie în Timiș. Un minor a murit pe un teren de sport, în timp ce juca fotbal
14:58 - Un bărbat a obligat o adolescentă să întrețină relații sexuale. El a fost arestat pentru viol și trafic de minori
14:41 - Forțați să se violeze între ei, bătuți și înfometați. Cum sunt pedepsiți soldații ruși pe frontul din Ucraina: „Condamnații noștri și-au pierdut complet capul. E mai rău ca-n iad”