Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cum se contrazice primarul general. Firea, în urmă un an: Dacă voi fi primarul Bucureștiului, în opt luni Spitalul Gomoiu își va deschide porțile (VIDEO)

Cum se contrazice primarul general. Firea, în urmă un an: Dacă voi fi primarul Bucureștiului, în opt luni Spitalul Gomoiu își va deschide porțile (VIDEO)

Un articol de: - 24 Iun 2017, 19:41
Cum se contrazice primarul general. Firea, în urmă un an: Dacă voi fi primarul Bucureștiului, în opt luni Spitalul Gomoiu își va deschide porțile (VIDEO) Eveniment

La bilanţul primului an de mandat al Gabrielei Firea, lista promisiunilor o întrece cu mult pe cea a realizărilor. Primarul general al Capitalei a promis însă că va face mai multe pentru 2018. 

Multe dintre proiectele pe care Firea a promis în campania electorală că le va duce la bun sfârșit la scurt timp după ce va ajunge primar se regăsesc acum pe lista promisiunilor pentru anul viitor. Un exemplu este Spitalul de copii ”Victor Gomoiu”, despre care Firea spunea înainte de alegerile de anul trecut: ”Dacă voi fi primarul Bucureștiului, în trei luni promit să rezolv blocajul birocratic, așa încât, în următoarele opt luni Spitalul ”Victor Gomoiu” să își poată deschide ușile”. 

La bilanțul prezentat vineri, la un an de mandat, primarul general a promis însă că echipa sa se va ”apleca cu mult sârg și energie în acest an” asupra mai multor proiecte printre care și Spitalul de copii ”Victor Gomoiu” al cărui termen de finalizare este martie 2018. 

Cum se contrazice Gabriela Firea: La un an de mandat, promisiunile din campania electorală, pentru 2017, rămân pe lista de promisiuni pentru 2018

Video - Recorder

Iar acesta nu este singurul aspect asupra căruia Gabriela Firea se contrazice. Tot în campania electorală, aceasta afirma că și-ar dori să prezinte câte un raport după fiecare an de activitate, nu la sfârșitul mandatului. 

”Mi-aș dori foarte mult să am proiecte care au finalizare în primul an și să vin cu un raport după primul an de activitate, după al doilea an, după al treilea an, nu la final de mandat să vin să spun: «Asta v-am promis în campanie, dar nu m-au lăsat următorii...”, declara Firea în campanie. 

Totuși, despre acești ”următorii”, edilul general a vorbit deschis la bilanțul organizat la un an de la depunerea jurământului de învestitură. Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

”Da, nu ne-am bucurat de o colaborare atât de bună cu toți membrii fostului cabinet”, a spus Gabriela Firea

Evenimentul organizat vineri nu a fost lipsit de accente de propagandă, dovadă stând atât videoclipul de prezentare a realizărilor din primul an de mandat, montat într-un stil parcă desprins din perioada comunistă (Detalii AICI), ci și faptul că sala a fost umplută de oameni angajați la primăriile de sector, toate conduse de social-democrați. 

De exemplu, primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a venit la eveniment alături de mai multe tinere îmbrăcate în îi și purtând pe cap coronițe din flori. 

”Ai văzut, mă, ce coronițe au fetele mele?” s-a lăudat Florea colegului său de la Sectorul 4. 

”Dar bărbați n-ai angajat?”, a fost replica lui Daniel Băluță. 
 

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea