Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cum se distra Dan Mihalache la nuntă, în vreme ce Londra era lovită de o nouă tragedie. ”Care e problema? Asta e viața!” (FOTO)

Cum se distra Dan Mihalache la nuntă, în vreme ce Londra era lovită de o nouă tragedie. ”Care e problema? Asta e viața!” (FOTO)

Un articol de: - 05 Iun 2017, 12:23
Cum se distra Dan Mihalache la nuntă, în vreme ce Londra era lovită de o nouă tragedie. ”Care e problema? Asta e viața!” (FOTO) Eveniment

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, este în centrul unui nou scandal după o serie de afirmații de-a dreptul scandaloase pe care le-a făcut în legătură cu atentatul din Londra.

După ce și-a manifestat speranța ca printre victime să nu fie români, de parcă uciderea unor persoane de alte naționalități nu ar fi și ea o tragedie, Mihalache a susținut că în seara atacului era naș la nunta unor prieteni și că ”nu pot să îmi planific năşiile în funcţie de atentate. Asta e viaţa!”.

De altfel, pe Facebook a început să circule o fotografie de la nunta respectivă în care apare și Mihalache.

Ambasadorul pare foarte bine dispus și pus pe petrecere, în vreme ce Londra era lovită de încă o tragedie, autoritățile erau în alertă, la ambasada României se constituia o celulă de criză și existau șanse mari ca români stabiliți la Londra sau rude de-ale lor din România să ceară ajutorul ambasadei.

”Sunt în ţară, care e problema? Am fost chiar naş. Eu nu pot să îmi planific năşiile în funcţie de atentate. Mi-a stricat un pic seara, dar asta nu înseamnă că nu am lucrat cu colegii foarte strâns ca să vedem ce e de făcut. Asta e viaţa. Am comunicat, avem celulă de criză, totul a fost sub control, de altfel cred că m-aţi auzit vorbind toată noaptea”, a explicat Dan Mihalache, pentru Gândul.

Citeşte mai multe despre:   Londra,   atentat,   atac terorist,   Dan Mihalache