Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Alexandru Cumpănaşu, sesizare la Parchetul General: "Solicit audierea tuturor parlamentarilor de Olt ca martori cu privire la reţelele de crimă organizată" (VIDEO)

Alexandru Cumpănaşu, sesizare la Parchetul General: "Solicit audierea tuturor parlamentarilor de Olt ca martori cu privire la reţelele de crimă organizată" (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 06 Aug 2019, 13:46
Foto: captură B1tv Eveniment

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei răpite şi ucise de Gheorghe Dincă, s-a prezentat marţi la sediul Parchetului General unde a depus o solicitare suplimentară în cadrul plângerii penale înainte şi anume audierea tuturor parlamentarilor de Olt în calitate de martori privind reţelele  de crimă organizată din judeţ.

"Am hotărât să vin cu o adăugare. Solicit prin această plângere, o adăugare la plângerea penală, audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la rețelele de crimă organizată din Olt, cu privire la orice informație pe care aceștia o dețin în acest moment cu privire la rețele de crimă organizată și trafic de persoane, trafic de organe pe care le au - informații pe care cu asiguranță ar trebui să le aibă. Dacă ele există, dacă nu cumva suntem toți nebuni și totul este frumos și nu s-a întâmplat nimic în România”, a declarat Cumpănaşu la ieşirea de la Parchetul General.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Cumpănaşu anunţase această plângere încă de luni seară, în emisiunea "Dosar de Politician" de pe B1TV.

AU APĂRUT IMAGINI EXPLOZIVE DE LA NUNTA ANULUI! ASTA E PREA DE TOT

"Informațiile de ultimă oră sunt că, din punctul meu de vedere, nu pot să îi acuz, dar pot să cer Parchetului, și mâine voi face asta, audierea în calitate de martor, deocamdată, a tuturor parlamentarilor și celor care au condus județul Olt în ultimii 15 ani. Asta voi face mâine. Pentru descifrarea clanurilor interlope din județ. Nu este crimă organizată? De ce investighează DIICOT acest caz? Dacă DIICOT investighează, nu este crimă organizată? Dacă este crimă organizată, acești oameni care au autoritatea statului român în mâna lor, și care trebuie să interacționeze cu întreaga societate, nu trebuie să știe mai multe decât știu eu și decât știi tu? Trebuie să comunice Parchetului tot ce știu ei. Oamenii aceștia trebuie să dea informații concrete”, a arătat Alexandru Cumpănașu.

LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEAȚA! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Întrebat dacă face referire la cineva anume, atunci când spune că există posibilitatea ca un parlamentar să recunoască deținerea unui bar, în care fetele sunt „violate”, Cumpănașu a răspuns: "Da, dar n-o să vă spun la cine. De asta o și cer Parchetului, pentru că nu pot să acuz fără probe, nu?”.

Parlamentarii din Olt sunt următorii:Florin Iordache, Dan Ciocan, Alexandru Stănescu, Marius-Ionel Iancu, Ştirbu Gigel Sorinel, Niţă Mihai, Paul Stănescu, Renică Diaconescu şi Mirea Siminica.

 
 

Citeşte mai multe despre:   Alexandru Cumpanasu,   Parchetul General,   Olt
 
 
Loading...