Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cursuri suspendate în două unităţi de învăţământ din Bucureşti, din cauza cazurilor de Covid-19

Cursuri suspendate în două unităţi de învăţământ din Bucureşti, din cauza cazurilor de Covid-19

Un articol de: Raluca Tindeche - 26 Feb 2021, 11:33
Cursuri suspendate în două unităţi de învăţământ din Bucureşti, din cauza cazurilor de Covid-19 foto: Pixabay Eveniment

Prefectura Capitalei anunță că s-a decis suspendarea activității didactice cu participare fizică în două unități de învățământ din Capitală.

Este vorba despre o grădiniță din sectorul 4 și despre o școală gimnazială din sectorul 6.

''Având în vedere evoluția pandemiei de COVID-19 cauzată de noul coronavirus SARS-CoV-2 și a ratei de incidență cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile la nivelul Municipiului București cu valoarea de 2,42 la mia de locuitori, raportată la data de 25.02.2021, comunicată de către Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, cu luarea în considerare a adresei Inspectoratului Școlar al Municipiului București prin care se propune suspendarea activităților ce presupun prezența fizică a elevilor în sălile de cursuri pentru unele dintre unitățile școlare de pe raza municipiului București, Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea activității didactice ce presupune prezența fizică, la nivelul următoarelor unități de învățământ: Grădinița GAN EDEN- str. Vitejescu nr 9, sector 4 și Școala gimnazială nr. 169- Str. Pașcani nr 92, sector 6.
Suspendarea activității didactice este pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 12.03.2021 inclusiv, începând cu data de 26.02.2021.

Menționăm că, pe perioada suspendării, procesul de învățământ la unitățile menționate mai sus se va desfășura în sistem online.'', anunță Prefectura Capitalei. 

Citeşte mai multe despre:   cursuri online