Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cutremur în sănătate: Șefii tuturor caselor de sănătate au fost suspendați, iar posturile vor fi scoase la concurs. Preşedintele CNAS: Nu are nicio legătură cu politica (VIDEO)

Cutremur în sănătate: Șefii tuturor caselor de sănătate au fost suspendați, iar posturile vor fi scoase la concurs. Preşedintele CNAS: Nu are nicio legătură cu politica (VIDEO)

Un articol de: - 01 Oct 2015, 16:18
Eveniment

Șefii tuturor caselor de sănătate au fost suspendați, informează B1 TV. Este vorba de 43 de persoane, iar locurile lor vor fi scoase la concurs.

”S-au schimbat indicatorii din contractul de management. În urma acestor indicatori se va organiza examen pentru toate casele, nu toate odată, și vor participa toți cei care întrunesc condițiile. Lucrurile au fost făcute conform legii, am respectat condițiile legale și nu luăm nimănui dreptul de a participa la concurs”, a declarat Vasile Ciurchea, președintele CNAS.

”Nu are nicio legătură cu culoarea politică. Indicatorii nu au nicio legătură cu culoarea politică. Puteți să vedeți indicatorii dacă sunt sau nu corecți, iar apoi putem discuta. Mulți indicatori nu mai erau de actualitate. A fost un studiu pe o perioadă îndelungată, am studiat tot. Am respectat tot ce înseamnă materie de legalitate”, a insistat șeful CNAS.

Întrebat ce se va întâmpla dacă acești șefi de case de sănătate vor apela la instanțe și se va decide punerea lor la loc în aceste funcții, Ciurchea a declarat că va respecta decizia judecătorilor: ”hotărârea unei instanțe este obligatorie pentru toată lumea”.


Șefii tuturor caselor de sănătate au fost suspendați


Citeşte mai multe despre:   CNAS,   suspendare
 
Loading...