Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Parteneriat strategic important pentru aviaţia românească: Dac Air a semnat o înţelegere cu Bombardier

Parteneriat strategic important pentru aviaţia românească: Dac Air a semnat o înţelegere cu Bombardier

Un articol de: B1.ro - 28 Iul 2018, 21:14
Parteneriat strategic important pentru aviaţia românească: Dac Air a semnat o înţelegere cu Bombardier Eveniment

Compania Dac Air S.A. a ajuns la un acord cu reprezentanții Bombardier, cu ocazia Farnborough International Airshow, desfășurat în Marea Britanie. Acest partneriat vine să întârească dinamica pozitivă din piaţa aeronautică din România unde Tarom şi Blue Air au încheiat la rândul lor înţelegeri pentru dezvoltarea flotei și înbunătățirea serviciilor.

În cadrul întâlnirilor bilaterale dintre reprezentanţii Dac Air S.A., conduşi de către Preşedintele Consiliului de Administraţie, dr.în psihologie judiciară Mike Lixăndroiu, cu diverse companii producătoare de aeronave pentru uz comercial, s-a ajuns la concluzia că Bombardier, partenerul tradiţional al Dac Air S.A., şi anume avionul CRJ 900, este tipul de aeronavă care poate finaliza prima parte a planului de dezvoltare a companiei româneşti.

În cadrul unei întâlniri care a avut loc la București, pe 23 iulie 2018, cu reprezentanţii Bombardier, producătorul canadian a prezentat analiza operaţională, precum şi planul de susţinere pe care dânşii îl pot pune la dispoziţie în favoarea Dac Air S.A.

Suntem optimişti că atât configurarea modelului CRJ 900 produs de firma canadiană Bombardier, cât şi timpii de livrare, se încadrează în planul nostru de afaceri pe termen scurt şi mediu”, a declarat Mike Lixăndroiu, președintele Consiliului de Administraţie.

La rândul său, acționarul majoritar George Păunescu, care a participat atât la întâlnirea de la Londra, cât şi la cea din Bucureşti, s-a declarat foarte încrezător în propunerea de susținere venită din partea Bombardier. 

„Sunt foarte încrezător în echipa de conducere a companiei Dac Air S.A., precum şi în propunerea de susţinere din partea companiei Bombardier în realizarea scopului nostru comun. România va fi capabilă în curând să ofere un serviciu la aceeaşi altitudine dar cu altă atitudine faţă de competitori, respectând exigenţele pasagerilor din România şi din străinătate”, a declarat  George Păunescu.

Citeşte mai multe despre:   Dac Air,   George Paunescu