Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Dacă nu o vor face dânşii, o vom face noi!". Prefectul Capitalei ia măsuri după ce Tăriceanu a mers să-și reînnoiască permisul și a sfidat bucureștenii, care stăteau la coadă

"Dacă nu o vor face dânşii, o vom face noi!". Prefectul Capitalei ia măsuri după ce Tăriceanu a mers să-și reînnoiască permisul și a sfidat bucureștenii, care stăteau la coadă

Un articol de: - 13 Aug 2016, 09:42
"Dacă nu o vor face dânşii, o vom face noi!". Prefectul Capitalei ia măsuri după ce Tăriceanu a mers să-și reînnoiască permisul și a sfidat bucureștenii, care stăteau la coadă foto: ziarulromanesc.net Eveniment

Prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, a declarat că este dispus să pornească o cercetare în cazul lui Călin Popescu-Tăriceanu, să vadă cu exactitate ce s-a întâmplat când fostul premier a mers să-și reînnoiască permisul și a sfidat bucureștenii, care stăteau la coadă.

Prefectul a declarat că în cazul în care Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) nu va face verificări, atunci Prefectura se va ocupa de acest lucru,informează psnews, care citează adevarul.ro.

„După cum ştiţi, acolo sunt şi alte instituţii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul ministerului. Adică e şi Direcţia (DRPCIV – n.r.). Trebuie să văd exact care este poziţia direcţiei, DRPCIV-ului. Pentru că dânşii sunt administratorii clădirii. Dacă au declanşat dânşii o cercetare sau dacă o declanşăm noi. Dacă nu o vor face dânşii, o vom face noi. Dar nu vreau să ne suprapunem”, a declarat Paul Nicolae Petrovan.

Nicolae Petrovan a explicat că, în cazul în care abaterile disciplinare au fost comise de ofiţeri sau subofiţeri, competenţa de cercetare este a DRPCIV care se află în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, iar dacă abaterile au fost comise de personalul contractual, atunci competenţa va fi a Instituţiei Prefectului.

„Am solicitat la SRPCIV (serviciul Bucureşti) să ne facă o informare cu privire la cele rezultate din situaţia prezentată de dumneavoastră. În funcţie de ce mi se va comunica vom analiza natura faptelor. (…) Vom vedea exact ce s-a întâmplat, ce explicaţii vor da oamenii de acolo şi, în funcţie de analiză vom dispune măsurile legale care se impun”, a mai adăugat Nicolae Petrovan.

Citeşte mai multe despre:   Calin Popescu Tariceanu,   cercetare,   ancheta,   bucuresteni