Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dacă te trezești între ora 3 și 5 dimineața înseamnă că...Află ce se întâmplă când ai probleme cu somnul la anumite ore

Dacă te trezești între ora 3 și 5 dimineața înseamnă că...Află ce se întâmplă când ai probleme cu somnul la anumite ore

Un articol de: - 02 Mar 2018, 20:01
Dacă te trezești între ora 3 și 5 dimineața înseamnă că...Află ce se întâmplă când ai probleme cu somnul la anumite ore Eveniment

Uneori, grijile de peste zi și stresul cotidian te împiedică să ai un somn liniștit. Potrivit cercetătorilor, există o legătură între ora la care nu poți să adormi sau ți se întâmplă să te trezești și afecțiunea de care suferi.

Dacă obișnuiești să ai un somn agitat și întrerupt înseamnă că energia din corpul tău rămâne blocată undeva. Se pare că diferite intervale orare la care te trezeşti îţi pot sugera cu ce probleme de natură psihologică te confrunţi.

Probleme cu somnul între orele 21.00 și 23.00

Acest interval orar este potrivit pentru somn deoarece organismul se odihnește cel mai bine. Dacă ai probleme cu somnul și nu poți să adormi înseamnă că ești mult prea stresată iar grijile din acea zi te împiedică să te relaxezi. Ai putea să încerci câteva exerciții de meditație și calmare,care vor acționa mai bine ca un sedativ asupra corpului.

Te trezeşti la miezul nopţii

Dacă ți se întâmplă să te trezești la miezul nopţii,înseamnă că suferi profund sau ai avut parte de dezamăgiri amoroase. Încearcă să devii o persoană mai iertătoare deoarece acest lucru te va împăca spiritual cu tine însăți.

Te trezeşti între orele 1.00 şi 3.00

Dacă te trezești în acest interval orar înseamnă că ești furioasă și plină de energiinegative. Ai putea să încerci să te hidratezi mai mult și să te gândești asupra situațiilor care ți-au creat neplăceri ca și cum s-ar fi petrecut undeva într-un timp foarte îndepărtat. În fond,sunt doar amintiri neplăcute.

Somn tulburat între orele 3.00 şi 5.00 dimineaţa

Tristețea te-a acaparat și de aceea nu poți să adormi. Încearcă să te calmezi,să respiri adânc şi să îţi eliberezi mintea. Anxietatea poate fi și ea o cauză,însă trebuie să încerci să lucrezi mai mult cu tine.

Ochii deschişi până în zorii zilei

Dacă nu poţi dormi deloc nopţi al rând,se poate să suferi de blocaje emoționale care îți pot pune sănătatea mentală în pericol. Încearcă să faci sport mai des pentru a te elibera de stres și supărări. Aerisește bine camera înainte să adormi şi bea un ceai de valeriană.

 

Citeşte mai multe despre:   psihologic