Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dacian Cioloș: "Instituţiile de învăţământ trebuie şi ele să respecte măsurile de simplificare. Vor fi suficiente copiile conform cu originalul după documente”

Dacian Cioloș: "Instituţiile de învăţământ trebuie şi ele să respecte măsurile de simplificare. Vor fi suficiente copiile conform cu originalul după documente”

Un articol de: - 03 Aug 2016, 07:30
Dacian Cioloș: "Instituţiile de învăţământ trebuie şi ele să respecte măsurile de simplificare. Vor fi suficiente copiile conform cu originalul după documente” foto: radio.ubbcluj.ro Eveniment

Dacian Cioloș a anunțat pe Facebook că şi instituţiile de învăţământ trebuie să respecte măsurile de simplificare administrativă. De asemenea, premierul a mai adăugat că vor fi suficiente copiile conform cu originalul după documente, în locul celor autentificate la notariat.

“Am primit multe mesaje în ultima vreme legate de modul în care se concretizează măsurile de simplificare adoptate de Guvern cu aproape o lună în urmă, între care eliminarea copiilor legalizate, mai ales pentru înscrierea la şcoli şi universităţi. Prin iniţiativa de azi a Ministerului Educaţiei subliniem o dată în plus acest aspect: instituţiile de învăţământ trebuie şi ele să respecte măsurile de simplificare. Astfel, vor fi suficiente copiile conform cu originalul după documente. Cu siguranță mai sunt multe de clarificat iar Guvernul și ministerele lucrează constant pe acest pachet de măsuri. Drumul către debirocratizare nu este simplu și trebuie parcurs în mod hotărât, cu paşii cei mai potriviți. ”, scrie premierul pe Facebook.

Dacian Cioloș: Instituţiile de învăţământ trebuie şi ele să respecte măsurile de simplificare

Citeşte mai multe despre:   premier,   masuri,   copii,   documente