Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Daily Mail: Transilvania, destinația perfectă pentru o "detoxifiere digitală" (VIDEO)

Daily Mail: Transilvania, destinația perfectă pentru o "detoxifiere digitală" (VIDEO)

Un articol de: - 31 Aug 2015, 17:55
Daily Mail: Transilvania, destinația perfectă pentru o "detoxifiere digitală" (VIDEO) Foto: theslowcyclist.co.uk Eveniment

Faptul că prințul Charles al Marii Britanii a cumpărat în urmă cu șase ani o casă tradițională în satul Zalanpatak, din inima Transilvaniei, a stârnit curiozitatea unei jurnaliste de la Daily Mail. Știind de pasiunea sa pentru mediul înconjurător, jurnalista a vrut să descopere de ce Charles a ales tocmai acest loc.

Wendy Driver descrie că viața din zona rurală a Transilvaniei este complet diferită de cea din Anglia, iar o excursie aici ar putea fi o “cură de detoxifiere digitală”, având în vedere că nu există semnal la telefon sau internet și nici televizor.

Aceasta descrie experiența din România ca pe o întoarcere la natură. Aici a adunat zmeură delicioasă, fragi și a vizitat ciobani care i-au oferit brânza tradiționala și care s-a dovedit a fi una dintre cele mai delicioase pe care le-a mâncat vreodată, dar a cules și un buchet de flori cu cel puțin 50 de specii diferite în doar câteva minute.

A fost cazată într-o casă veche, aflată pe proprietatea prinţului Charles, iar prânzul l-a luat alături de alți călători în grădina, în timp ce urmăreau veverițele ce săreau dintr-un copac în altul. Ea a gustat vinul local, dar și rachiu de prune, foarte apreciat. Ce i s-a părut cu adevărat inedit a fost spectacolul revenirii cirezilor de vite de la pășune.

pe proprietatea prinţului Charles

Citeste mai mult: adev.ro/ntxxiar prânzul l-a luat alături de alți cășători în grădina, în timp ce urmăreau veverițele. De asemenea, a gustat vinul local, dar și rachiu de prune, foarte apreciat. Ce i s-a părut cu adevărat inedit a fost spectacolul revenirii cirezilor de vite de la pășune.
De asemenea, ea a văzut cum lucrează un fierar cu unelte tradiționale sau cum femeile țes șervețele de masă, folosite de săteni în loc de coșuri de picnic. Ea vorbește și despre orașul medieval Sighișoara, dar și despre sanctuarul urşilor Libearty, situat aproape de Zărneşti.

Transilvania, destinația perfectă pentru o "detoxifiere digitală"Citeşte mai multe despre:   Transilvania,   jurnalista,   Printul Charles