Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dâmbovița: Două fete s-au luat la bătaie pe ulița unui sat. Alte fete care au asistat la scandal, în loc să le calmeze, au început şi ele să se bată (VIDEO)

Dâmbovița: Două fete s-au luat la bătaie pe ulița unui sat. Alte fete care au asistat la scandal, în loc să le calmeze, au început şi ele să se bată (VIDEO)

Un articol de: - 12 Oct 2015, 10:39
Dâmbovița: Două fete s-au luat la bătaie pe ulița unui sat. Alte fete care au asistat la scandal, în loc să le calmeze, au început şi ele să se bată (VIDEO) Captură Video Eveniment

Scene demne de filmele cu Bruce Lee pe uliţa unui sat din Dâmboviţa. Două adolescente s-au luat la ceartă, iar până la bătaie nu a mai fost decât un pas, informează B1 TV.

Cele două "războinice" s-au înjurat ca la uşa cortului câteva minute bune. Apoi au trecut la "acţiune". Adolescentele s-au tras de păr şi şi-au împărţit pumni şi picioare.

Asta în timp ce "prietenele" lor filmau întreaga confruntare. Nu a părut să le pese că se băteau în mijlocul drumului, în timp ce maşinele le claxonau.

Mai mult, alte fete care au asistat la scandal, în loc să le calmeze, au început şi ele să se bată.

În cele din urmă, "spectacolul" se încheie în momentul în care una dintre fete abandonează ''lupta'' şi se îndepărtează, nu înainte însă de a-i mai adresa o înjurătură ''amicei''.

Bătaie între fete în mijlocul uliței

Citeşte mai multe despre:   Stiri Dambovita,   bataie,   cearta