Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dan Bittman susține că încasările din bani publici nu reprezintă mai mult de 1% din veniturile Holograf. Totuși, în 2018, a luat 10.000 de euro doar dintr-un contract. Situația bizară, prezentată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir (VIDEO)

Dan Bittman susține că încasările din bani publici nu reprezintă mai mult de 1% din veniturile Holograf. Totuși, în 2018, a luat 10.000 de euro doar dintr-un contract. Situația bizară, prezentată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 28 Oct 2020, 21:28
Dan Bittman susține că încasările din bani publici nu reprezintă mai mult de 1% din veniturile Holograf. Totuși, în 2018, a luat 10.000 de euro doar dintr-un contract. Situația bizară, prezentată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir (VIDEO) Foto: facebook.com/danbittman.ro Eveniment

Dan Bittman, protagonistul unor declarații controversate despre pandemia de COVID-19 și restricțiile introduse în consecință, susține că încasările din bani publici ale Holograf nu reprezintă mai mult de 1% din veniturile trupei. Cu toate acestea, miercuri, în direct pe B1 TV, la „Bună, România!”, Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir au prezentat o achiziție publică din anul 2018, prin care serviciile formației au fost contractate timp de 60 de minute de către o instituție publică în schimbul a peste 10.000 de euro. Astfel, fie Holograf a avut venituri de cel puțin un milion de euro în acel an, fie situația reală nu arată întocmai cum a fost prezentată de solist.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, despre banii publici încasați de Dan Bittman și Holograf

 

„A venit domnul Bittman și a spus în felul următor astăzi sau ieri. Zice așa – nici eu nu iau mai mult de 1% din bani publici din concerte – ca să închidă gurile celor care îl contestau. Nu ia mai mult de 1%, deci formația Holograf nu încasează din bani publici mai mult de 1%. Sigur, referindu-se probabil la anul trecut. Noi vorbim de anul acesta, iar anul acesta urmau, probabil, domul Bittman și Holograful său să încăseze din trei rânduri de alegeri o grămadă de bani”, a afirmat Radu Buzăianu.

La rândul său, Răzvan Zamfir a declarat: „Noi am justificat sau am încercat să ne explicăm înverșunarea domnului Dan Bittman împotriva măsurilor de distanțare și de combatere a epidemiei prin prisma unor venituri puternic diminuate. Ne-am gândit, ca orice jurnalist diabolic sau machiavelic, hai să nu ne demonizăm prea tare, că plânge după campaniile acestea electorale, care trec prin fața ochilor săi fără să treacă și prin contul său. Ne spune domnul Bittman că nici 1% din veniturile trupei Holograf nu au venit din bani publici – nici 1%”.

Răzvan Zamfir a prezentat achiziția publică respectivă. Este vorba, așadar, despre un contract public care arată că Holograf a primit peste 10.000 de euro din partea unei instituții publice pentru a cânta timp de 60 de minute.

 „Deci, pe o cântare de 60 de minute, trupa Holograf încasa din bani publici – că altfel n-ar fi fost această informație publicată – mai mult de 10.000 de euro, peste 10.000 de euro. Eu te întreb, acesta este singurul contract pe care l-a avut cu o instituție publică trupa Holograf? Pentru că dacă ar avea doar acest contract trupa Holograf... și dacă domnul Dan Bittman nu înțelege la ce mă refer, să îl sune pe Mugurel Vrabete că se lăuda că a intrat la Matematică. 10.000 de euro, domnule Buzăianu, reprezintă 1% știi din cât? Dintr-un milion de euro. Îmi spune trupa Holograf că a încasat un milion de euro în anul 2018, astfel încât în eventualitatea absurdă în care ar fi avut doar acest recital ca doar acești bani să reprezinte 1%? Ori minte Dan Bittman și nu reprezintă 1% banii publici, ori omul acesta... Dacă a câștigat trupa Holograf un milion de euro în 2018, înseamnă că aceasta a fost singura cântare pe bani publici, dar spun că a avut zeci de cântări pe bani publici. Acesta este doar un exemplu, ca să vedeți cât încasează pe oră. Foarte bine, să încaseze și un milion de euro, dar să nu vină să spună că 1%”, a explicat Răzvan Zamfir.

S-a ascuns sub pat ca să-i facă o surpriză iubitului. El a intrat în cameră, iar ea, de pe parchet, a trăit şocul cel mare

Citeşte mai multe despre:   Dan Bittman,   Radu Buzaianu,   Razvan Zamfir