Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dan Ioan Popescu, după ce președintele a aprobat cererea de urmărire penală împotriva sa: Iohannis joacă rol de primar. Nu cred că citește ceea ce avizează (VIDEO)

Dan Ioan Popescu, după ce președintele a aprobat cererea de urmărire penală împotriva sa: Iohannis joacă rol de primar. Nu cred că citește ceea ce avizează (VIDEO)

Un articol de: - 22 Iun 2016, 10:58
Eveniment

UPDATE: La ieșirea de la DIICOT, Dan Ioan Popescu a precizat că acea Ordonanță de Urgență avută în vedere de procurori a fost dată pentru un agent economic ce ”a plătit 10 miliarde de euro la buget de atunci, asigură 7.000 de locuri de muncă și și-a îndeplinit toate obligațiile”.

”Am fost și sunt un om corect care a respectat legea. Am o imagine internă și externă, am relații externe și nu-mi convine acest mod, să nu spun altfel, de a lucra. Remarc, totuși, corectitudinea procurorului de caz, care mi-a permis să studiez cazul și cu care am avut o discuție bună”, a mai susținut acesta.

Ioan Popescu a mai spus că nu avea de ales decât din două variante: să închidă societatea și să o dea la fier vechi ori să păstreze societatea, să conserve datoria, dar să o recupereze în timp.

 

Fostul Ministru al Economiei Dan Ioan Popescu s-a prezentat miercuri la DIICOT pentru a fi audiat de procurori în dosarul Rompetrol II, informează B1 TV.

Înainte de a se prezenta în fața procurorilor, acesta a spus jurnaliștilor că Iohannis ”joacă rol de primar pentru că avizează orice; nu cred că citește ceea ce avizează”.

În același dosar mai sunt vizați foștii miniștri Mihai Tănăsescu, Sebastian Vlădescu și Gheorghe Pogea. Pentru a începe urmărirea penală în cazul celor patru a fost nevoie de un aviz din partea președintelui Klaus Iohannis, care a fost dat la finele lunii mai.

Procurorii cercetează în acest dosar modul în care a fost privatizată Petromidia și acordul prin care datoriile au fost convertite în acțiuni. Există suspiciuni că acești patru foști miniștri au avut înțelegeri cu Dinu Patriciu pentru a fi șterse datoriile pe care le avea compania sa.

Dan Ioan Popescu, după ce președintele a aprobat cererea de urmărire penală împotriva sa: Iohannis joacă rol de primar. Nu cred că citește ceea ce avizează

Citeşte mai multe despre:   audiere,   DIICOT
 
Loading...