Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dan Mihalache, un nou scandal la Londra. „Este un pericol inclusiv pentru relațiile diplomatice ale țării noastre în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord” (VIDEO)

Dan Mihalache, un nou scandal la Londra. „Este un pericol inclusiv pentru relațiile diplomatice ale țării noastre în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord” (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 02 Aug 2016, 08:17
Dan Mihalache, un nou scandal la Londra. „Este un pericol inclusiv pentru relațiile diplomatice ale țării noastre în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord” (VIDEO) Foto: flux24.ro Eveniment

Un nou scandal la Londra, care îl are drept personal central pe ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache! Acesta a fost luat la rost de jurnalişti, după ce a fost acuzat că are o atitudine vădit ostilă la adresa acestora, transmite B1TV.

Ziarul Românesc, publicație care apare în Anglia, nu a fost invitat la întâlnirea cu presa de limba română programată pentru astăzi la ICR, de Ambasada României. Totul, după ce gazeta respectivă a dezvăluit detalii compromiţătoare despre fostul şef al cancelariei prezidenţiale a lui Klaus Iohannis.

Multe nume se regăsesc pe lista invitaţilor la întâlnirea cu presa de limba română organizată la ICR de către ambasadorul Dan Mihalache. Nu însă şi Ziarul Românesc. Atitudinea ostilă i-a nemulţumit profund pe jurnalişti.

„Considerăm că este inadmisibilă o asemenea atitudine din partea reprezentantului statului român, mai ales că este vorba despre noutăți despre votul pentru alegerile parlamentare. Ziarul Românesc protestează cu privire la astfel de încercări de suprimare a libertății de expresie.

Ne vom adresa Ministerului de Externe, Guvernului, Parlamentului și Președinției României care trebuie să sancționeze derapajele nediplomatice și atitudinea de-a dreptul dictatorială ale acestui personaj. De asemenea, ne vom adresa și autorităților britanice cu privire la comportamentul ambasadorului României la Londra.

Atragem atenția cu privire la faptul că, adoptând o asemenea atitudine revanșardă, ambasadorul României la Londra este un pericol inclusiv pentru relațiile diplomatice ale țării noastre în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Menționăm că Ziarul Românesc este singura publicație care a scris articole în care a arătat că Dan Mihalache a încălcat în mod deliberat legea și a avut un limbaj colocvial cu reprezentanții presei din România și Marea Britanie, cel puțin nepotrivit funcției în care a fost învestit”, se spune într-un articol publicat pe siteul ziarului.

Reacţia lui Mihalache vine după ce Ziarul Românesc l-a prezentat fumând în sediul ICR şi mai apoi într-o înregistrare audio în care se lăudă cu relaţiile pe care le are cu jurnaliştii Mihai Gâdea şi Rareş Bogdan.

Dan Mihalache, un nou scandal la LondraScandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Citeşte mai multe despre:   Dan Mihalache,   Londra,   scandal