Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dan Puric: Românul adevărat trebuie să boicoteze legislația din România pentru că e făcută special ca să-i inhibe
Exclusiv

Dan Puric: Românul adevărat trebuie să boicoteze legislația din România pentru că e făcută special ca să-i inhibe

Un articol de: - 26 Dec 2013, 11:16
Dan Puric: Românul adevărat trebuie să boicoteze legislația din România pentru că e făcută special ca să-i inhibe Eveniment

Actorul Dan Puric a declarat, într-un interviu pentru Robert Turcescu, prezentat miercuri în emisiunea „Sub semnul întrebării”, că poporul român se va ridica în următorii doi ani datorită unei forțe fantastice care se formează în prezent.

„Suntem o majoritate distrusă, zăpăcită. Românul este terorizat. În următorii 2 ani se ridică poporul. Trăim un moment imprevizibil. Din ce în ce se coagulează, au început să-și dea seama. E o forță pe dedesubt fantastică. România nu se ridică prin lider politic, ci printr-un suflu, se reface țesutul sănătos al neamului”, a declarat Dan Puric.

Acesta a îndemnat românii să boicoteze legile pe care parlamentarii le fac în favoarea lor.

„Românul adevărat trebuie să dribleze, să boicoteze de acum încolo legislația din România pentru că e făcută special ca să-i inhibe. Nu mă interesează pe mine legile care vin de la Ministerul Culturii pentru Teatrul Național. Eu de 20 de ani îmi fac legea mea, sunt în plină haiducie”, a mai spus actorul.

„România  a fost privită tot timpul ca o pradă. Vânzarea de pământ este atentat la suvernanitatea țării, dar pe ei nu îi interesează”, a mai spus Dan Puric.

Vezi AICI interviul complet acordat de Dan Puric.

Dan Puric: Românii trebuie să boicoteze legislația din România


Citeşte mai multe despre:   Robert Turcescu,   Rosia Montana