Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dan Șova, la DNA: M-am adresat instituțiilor statului să stabilească cum a dispărut dosarul Bechtel (VIDEO)

Dan Șova, la DNA: M-am adresat instituțiilor statului să stabilească cum a dispărut dosarul Bechtel (VIDEO)

Un articol de: - 27 Aug 2013, 13:42
Dan Șova, la DNA: M-am adresat instituțiilor statului să stabilească cum a dispărut dosarul Bechtel (VIDEO) Eveniment

Dan Șova a declarat, marți, la ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), că a făcut o cerere către instituțiile statului pentru a afla cum a dispărut dosarul Bechtel.

Șova a precizat că a adus procurorilor documentele necesare pentru a demonstra că s-a făcut o cerere pentru desecretizarea dosarului și a afirmat că există posibilitatea ca acesta să fie la Ministerul Transporturilor.

Săptămâna trecută am depus o plângere că nu se găsește contractul Bechtel. O plângere în care am solicitat DNA să facă demersul pt a stabili ce s-a înt cu contractul și să identifice persoanele responsabile de dispariția lui. Acum, procurorii ne-au rugat să aducem referitoare la corespondența între Ministerul nostru și celelalte ministere prin care am cerut să ni se pună la dispoziție contractul epntru a-l desecretiza. Acesta a fost singurul subiect. Am adus domnului procuror de caz documentele pe care le-am trimis la Transporturi și la CNADNR”, a declarat Șova. ”Îi rugăm pe domnii procurori să afle cine la luat”, a subliniat el.

Numai la Transporturi poate fi. Noi ne-am ocupat de reziliere și de desecretizare. Am desecretizat contractul din 2006, varianta consilidată, actele consolidate, absolut tot, varianta veche din 2003 nu s-a găsit. Sunt două originale: unul trebuia să fie la Transporturi și nu s-a găsit, unul la Bechtel”, a precizat ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine

Corpul de Control a făcut cerere oficială către Bechtel dacă sunt de acord să ne pună la dispoziție originalul dânșilor”, a afirmat acesta.

M-am adresat instituțiilor statului să stabilească cum a dispărut dosarul Bechtel și dacă există persoane vinovate”,  a mai spus Dan Șova.


Dan Șova: M-am adresat instituțiilor statului să stabilească cum a dispărut dosarul Bechtel
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Dan sova