Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dan Voiculescu a depus o contestație în anulare în dosarul ICA

Dan Voiculescu a depus o contestație în anulare în dosarul ICA

Un articol de: B1 TV - 15 Oct 2014, 10:11
Dan Voiculescu a depus o contestație în anulare în dosarul ICA Eveniment

Avalanşă de contestaţii în dosarul ICA. Dan Voiculescu, Sorin Pantiş, societatea Grivco şi Compania de Cercetări Alimentare au depus în instanţă contestaţii în anulare împotriva deciziei definitive din dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.

Nu mai puţin de 4 contestaţii în anulare s-au aflat pe masa judecătorilor. Asta după ce toţi condamnaţii din dosarul ICA au solicitat anularea pedepselor primite în luna august.

Dacă lui Gheorghe Mencinicopschi şi lui Sandu Jean li s-a respins încă din start dosarul, magistraţii Curţii de Apel trebuie acum să ia o decizie şi în cazul contestaţiilor depuse de Dan Voiculescu, Sorin Pantiş şi cele două societăţi fondate de conservator, Grivco şi Compania de Cercetări Alimentare.

Verişoara lui Dan Voiculescu a criticat şi faptul că acesta continuă să lanseze atacuri la adresa politicienilor şi din spatele gratiilor.

Paraschiva Silaghi s-a arătat contrariată şi de faptul că Dan Voiculescu a atacat decizia Tribunalului Bucureşti în procesul pe care aceasta l-a câştigat împotriva vărului său pentru că ar fi turnat-o la securitate. Mai mult, conservatorul îi cere acum verişoarei sale daune de 136.000 de euro.


Citeşte mai multe despre:   dosarul ica,   Dan Voiculescu