Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dan Voiculescu a primit aviz de Comisia de Disciplina pentru a fi eliberat din închisoare: Magistrații vor discuta cererea pe 22 iunie (VIDEO)

Dan Voiculescu a primit aviz de Comisia de Disciplina pentru a fi eliberat din închisoare: Magistrații vor discuta cererea pe 22 iunie (VIDEO)

Un articol de: - 25 Mai 2017, 15:29
Dan Voiculescu a primit aviz de Comisia de Disciplina pentru a fi eliberat din închisoare: Magistrații vor discuta cererea pe 22 iunie (VIDEO) Eveniment

Dan Voiculescu a înaintat o nouă cerere de eliberare condiționată din pușcărie. Această solicitare a fost avizată favorabil de către Comisia de Disciplină a penitenciarului și urmează să fie înaintată către Judecătoria Sectorului 5 pentru a fi judecată. Magistrații vor lua prima dată în calcul această solicitare pe 22 iunie.

Această nu este prima încercare de a ieși din închisoare pe care o are fondatorul trustului Intact. Prima solicitare de acest fel a fost respinsă la începutul anului atât de Judecătoria Sectorului 5, cât și de Tribunalul București.

Dan Voiculescu motivează cererea prin faptul că a scris 10 cărți după gratii, dar magistrații au respins prima dată motivând că a profitat de carenţele legislative pentru a obţine cât mai uşor zile libere. Judecătorii dădeau ca exemplu faptul că a câştigat 60 de zile pentru două studii la care a lucrat patru ore.

Dan Voiculescu este încarcerat din august 2014 după ce a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Dan Voiculescu a primit aviz de Comisia de Disciplina pentru a fi eliberat din închisoare: Magistrații vor discuta cererea pe 22 iunie


 

Citeşte mai multe despre:   Dan Voiculescu,   eliberare conditionata,   inchisoare,   magistrati