Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dan Voiculescu reacționează după afirmațiile lui Adrian Țuțuianu privind candidatura la europarlamentare: "Locul meu este aici, în România, unde mai am multe de făcut"

Dan Voiculescu reacționează după afirmațiile lui Adrian Țuțuianu privind candidatura la europarlamentare: "Locul meu este aici, în România, unde mai am multe de făcut"

Un articol de: B1.ro - 26 Oct 2018, 19:25
Dan Voiculescu reacționează după afirmațiile lui Adrian Țuțuianu privind candidatura la europarlamentare: "Locul meu este aici, în România, unde mai am multe de făcut" Eveniment

Dan Voiculescu a reacționat, într-un drept la replică trimis B1.ro, față de afirmațiile făcute de Adrian Țuțuianu într-o înregistrare apărută pe România TV. Fondatorul trustului Intact precizează că afirmațiile vicepreședintelui PSD, Adrian Țuțuianu, privind dorința sa de a fi aministiat ca să candideze pentru un loc în Parlamentul European sunt incorecte.

"Am citit în spațiul public că doresc să devin europarlamentar.

Afirmația este incorectă.

Nu mi-am propus asta niciodată.

Locul meu este aici, în România, unde mai am multe de făcut", arată Dan Voiculescu.

“De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European. La Antena 3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat și i-a spus “Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înțelegeți foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.”, a spus Țuțuianu, conform unor înregistrări difuzate de România TV de la o întâlnire de la Găeşti.

Afirmațiile făcute de Adrian Țuțuianu au fost contrazise și de Liviu Dragnea, cât și de Antena 3. Postul de televiziune a anunțat că îl va acționa în judecată. (Detalii AICI).

 

Citeşte mai multe despre:   Dan Voiculescu,   Adrian Țuțuianu