Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Manelistul Dani Mocanu, TRIMIS ÎN JUDECATĂ de DIICOT sub acuzaţia de PROXENETISM (VIDEO)

Manelistul Dani Mocanu, TRIMIS ÎN JUDECATĂ de DIICOT sub acuzaţia de PROXENETISM (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 20 Mar 2018, 14:58
Manelistul Dani Mocanu, TRIMIS ÎN JUDECATĂ de DIICOT sub acuzaţia de PROXENETISM (VIDEO) Eveniment

Manelistul Daniel Mocanu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte persoane, pentru fapte de constituire a unui grup infracțional organizat, proxenetism şi spălare de bani, scrie Libertatea.

Alături de acesta vor mai fi judecați Ionel Anton zis “Lupu”, Florin Anton, Ionuț Vișinescu, Marian Ionel Tătărăscu, Romario Mocanu, Ionuț Alexandru Oțelea, Stelian Bolboașă, Marius Constantin Anghel, Gheorghe Anton și Ioana Anton.

Prin actul de sesizare s-a reţinut că începând cu anul 2011 și până în septembrie 2017, Ionel Anton, liderul grupării, a inițiat și constituit un grup infracțional organizat la care au aderat ceilalți inculpați precum şi alţi suspecţi cercetaţi în Marea Britanie.

DIICOT spune că tinerele racolate de Florin Anton practicau prostituţia în Londra, fiind cazate în imobile închiriate de către membrii grupării, situate în diverse cartiere, respectiv Hendon, Colindale, Ilford, etc. În fiecare imobil practicau prostituţia cel puţin 2-3 tinere care erau supravegheate și protejate de către oamenii de încredere ai lui Anton.

Sumele de bani obținute din proxenetism erau, de regulă, transferate în România prin societățile de profil, folosindu-se intermediari sau persoane interpuse, dar și personal de către membrii grupării care se deplasează frecvent pe ruta România-Marea Britanie.

În vara anului 2016, Ionel Anton, a intrat în relaţii infracţionale cu Daniel Mocanu și fratele acestuia, Nando Ionuț Mocanu, ambii fiind implicați în activităţi de proxenetism.

Astfel, Dani Mocanu i-a plasat lui Ionel Anton o persoană de sex feminin, cetățean român cu domiciliul în Republica Moldova, ce anterior practicase prostituţia în Dublin, Irlanda, şi care mai apoi, la sfârşitul anului 2016, a practicat prostituția sub protecţia grupării într-una dintre locațiile închiriate din Londra.

S-a reţinut că inculpatul Mocanu Daniel i-a plasat periodic prostituate de lux inculpatului Anton Ionel, pentru a întreţine raporturi sexuale, o parte din sumele de bani revenind inculpatului Mocanu Daniel”, se mai arată în dosarul transmis judecătorilor de la Tribunalul Dâmboviţa. 

Cunoscutul manelist, aflat sub control judiciar, a negat în repetate rânduri că ar avea legături cu lumea interlopă, în acest scop lansând şi o piesă prin care încerca să-şi convingă fanii că e nevinovat. Cântecul însă nu i-a convins cu nimic pe anchetatorii DIICOT. Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea

Domnule procuror sunt nevinovat / eu despre infracţiuni doar le-am cântat
Unul care libertatea o iubeşte / nici prin cap nu-i trece să se facă Peşte...

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

​​​​​​​

 

Citeşte mai multe despre:   Dani Mocanu,   Londra,   prostitutie