Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dani Oţil a ieşit cu maşina în decor la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca (VIDEO)

Dani Oţil a ieşit cu maşina în decor la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 10 Iul 2016, 21:49
Dani Oţil a ieşit cu maşina în decor la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca (VIDEO) Foto: romaniatv.net Eveniment

Dani Oţil a ieşit cu maşina în decor la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca. Din fericire, prezentatorul nu a păţit nimic. Concursul se desfăşoară pe cea mai înaltă şosea din ţară, Transalpina, transmite B1TV.

Dani Oţil, concurent la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca, a trait clipe de groaza chiar in timpul competitie. Maşina de curse pilotată de Dani Oţil a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. Avariile s-au produs mai mult la roata din dreapta. Autoturismul a fost luat cu maşina de tractări.

Am ieşit puţin în decor într-o zonă cu mult public. Am rupt ceva la maşină şi sperăm să reparăm. Cu maşini sau fără maşini, ne vedem la Rânca, pe coastă.

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca se desfăşoară pe cea mai înaltă şosea din ţară, Transalpina. 62 de piloţi s-au înscris la cea de-a patra ediţie a concursului. Printre concurenţi se numara pilotul Vali Porcişteanu si primarul comunei Runcu, Adrian Câmpeanu.

Dani Oţil a ieşit cu maşina în decor la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca

Citeşte mai multe despre:   masina