Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fostul colonel Daniel Dragomir: Audierea lui Florian Coldea a fost un blat. El trăiește într-o realitate paralelă (VIDEO)

Fostul colonel Daniel Dragomir: Audierea lui Florian Coldea a fost un blat. El trăiește într-o realitate paralelă (VIDEO)

Un articol de: - 10 Apr 2018, 21:12
Fostul colonel Daniel Dragomir: Audierea lui Florian Coldea a fost un blat. El trăiește într-o realitate paralelă (VIDEO) Eveniment

Fostul colonel Daniel Dragomir a susținut marți, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, audierea lui Florian Coldea în comisia de control al activității SRI a fost un blat. 

”Mă bucur că Liviu Dragnea a reluat o temă care a fost larg dezbătută în presă, și anume că acea audiere a fost, practic, un blat. Adică, Coldea nu a fost deranjat absolut deloc, iar acest lucru este impadonabil. În al doilea rând, problema foarte mare este cum i s-a permis de către Parlamentul României generalului Coldea să dea acea declarație în care să amenințe, să spună, să vorbească, ceea ce nu s-a întâmplat cu niciun alt om audiat la comisia SRI. Toată lumea care a fost prezentă la comisie a dat declarații în afara sălii, nu în interior. Asta apropo și de frazările lui Coldea care spune «comisia noastră, ne întoarcem la comisia noastră, serviciul nostru». Acum, într-adevăr, fiind membru de frunte al statului paralel, și domnul Coldea trăiește într-o realitate paralelă”, a declarat Dragomir. 

Întrebat dacă Florian Coldea are în continuare oameni în interiorul SRI, Dragomir a răspuns: ”Bineînțeles”.

”Toți cei care au fost implicați în dosarele penale și în echipele mixte cu DNA au avut, într-un fel sau altul, pe linie ierarhică, legături cu fosta conducere care a coordonat aceste lucruri”, a adăugat Dragomir. 

Acesta a mai precizat că adjunctul directorului SRI, Adrian Ciocârlan, are legături cu DNA Ploieşti.

”Sunt dosare penale la DNA Ploiești în care, martori cu identitate protejată, în mai multe cazuri, au numele Adrian Ciocârlan. Nu este o glumă, este o practică. Se dădeau nume de ofițeri SRI, pentru a fi recunoscuți ușor în dosare penale, ca martori cu identitate protejată, și introduși în dosarele penale”, a mai dezvăluit Daniel Dragomir

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Citeşte mai multe despre:   Daniel Dragomir,   Florian Coldea,   SRI