Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fostul colonel Daniel Dragomir dezvăluie cine a redactat protocolul SRI-Parchetul General: SRI l-a ascuns de ochii publicului

Fostul colonel Daniel Dragomir dezvăluie cine a redactat protocolul SRI-Parchetul General: SRI l-a ascuns de ochii publicului

Un articol de: - 31 Mar 2018, 12:03
Fostul colonel Daniel Dragomir dezvăluie cine a redactat protocolul SRI-Parchetul General: SRI l-a ascuns de ochii publicului Eveniment

Fostul colonel Daniel Dragomir a dezvăluit că Serviciul a șters datele care să permită identificarea ofițerului care a redactat protocolul încheiat între SRI și Parchetul General

Într-o postare pe Facebook, Dragmoir afirmă că este vorba despre "tovarăşul Dumitrescu, om de nădejde al lui Dumbravă", al cărui nume e pe lista de 65 de persoane dată Comisiei SRI.

”Autorii protocoalelor sunt deja pe lista de 65 de la Parlament din septembrie.

În intervenția live de ieri am propus depunerea unei plângeri penale naționale împotriva semnatarilor protocolului torționar.

Am mai spus ca trebuie identificați cei care au scris realmente acest document - inițiatorii.

Transparența SRI a fost pe jumătate curajoasă. A șters datele de RL. RL adică “registru listare” este un semn al documentelor SRI pentru a identifica ușor ofițerul care l-a redactat.

Pe site SRI protocolul nu are RL.

Pe site-ul Parchetului General are: este vorba de tovarășul Dumitrescu, om de nădejde al lui Dumbravă, ofiter la Direcția Juridică, la data redactării documentului având funcția de Șef de sector. Dumitrescu a redactat acest protocol la ordinul direct al lui Dumbravă și Coldea.

Dumitrescu este și unul din mesagerii lui Dumbravă către judecători.Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

SRI l-a ascuns de ochii publicului. S-a ales praful de reforma și transparența clamată de purtătorul de vorbe Marincea”, a scris Dragomir pe Facebook. 

Fostul colonel a precizat și că numele lui Dumitrescu figurează pe o listă de 65 de persoane care cuprinde ofițeri SRI implicați în acte ilegale. 

„Iată însă dezvaluirea. Încă din luna septembrie am dat Comisiei SRI o lista de 65 de persoane. Lista include ofițeri SRI implicați în acte ilegale. Dumitrescu este pe această listă. 

L-a audiat Comisia? I-a audiat și pe ceilalți?

Vom redacta în cel mai scurt timp această plângere.

Toți, absolut toți ofițerii SRI care și-au vândut țara și jurământul și au încălcat legea și Constituția trebuie dați de urgență afară (fără drept de pensie), deferiți justiției militare. Aceasta este reforma și transparența tovarășe Marincea.

Nu am așteptări: așa cum de trei luni Comisia parlamentară a cerut demiterea lui Dumbravă și acesta rânjește și ne sfidează cu salariul sau de mii de euro plătiți din banii noștri. Că tot vorbim de transparență și de reformă.

Parlamentul și Comisia parlamentară trebuie să se trezească. #curaj #romania30”, a mai scris Daniel Dragomir
 

Citeşte mai multe despre:   Daniel Dragomir,   SRI,   Parchetul General