Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Daniel Dragomir: ”Există trei direcții principale prin care SRI s-a implicat în zona economică”

Daniel Dragomir: ”Există trei direcții principale prin care SRI s-a implicat în zona economică”

Un articol de: - 24 Apr 2018, 07:39
Daniel Dragomir: ”Există trei direcții principale prin care SRI s-a implicat în zona economică” Eveniment

Fostul colonel Daniel Dragomir a vorbit despre ”culoarul economic” din vechiul SRI și despre cum funcționa acesta, el declarând că SRI s-a implicat în zona economică prin trei direcții principale.

Astfel, SRI s-a implicat în această zonă prin ofițeri detașați la ANAF și Ministerul Finanțelor, prin recrutarea de oameni din cadrul ANAF și prin ofițeri acoperiți, a spus Daniel Dragomir la TVR1.

”Domnul Cristoiu a pus întrebător următoarea chestiune pe masă: Dom`ne, dar Coldea ce voia până la urmă. Unul din lucrurile pe care și le-au dorit și le-au căpătat în acești ani au fost banii. Acestor oameni le plac banii. De ce am adus discuția culoarului economic? Pentru că cu toții știm ce s-a întâmplat în ultimii ani, dar toată lumea are o frică să discute despre subiectul acesta și m-am decis s-o fac eu. (...) Există trei direcții principale prin care SRI s-a implicat în zona economică: prin ofițeri detașați la ANAF și Ministerul Finanțelor, acolo este un subiect de discutat ca și protocoalele, în ce condiții au ajuns acei oameni acolo, de ce, cine i-a ales, prin recrutarea de oameni din cadrul ANAF și ofițeri acoperiți.

Toți o să spună de ce ne interesează culoarul economic. Ne interesează foarte mult! Firmele protejate de Coldea nu au fost atinse, ca să fie foarte clar. Mă voi autoinvita la Comisia de control al SRI, când va avea timp domnul Manda, eu sunt pregătit să-i prezint o lista cu ofițerii acoperiți din ANAF și ofițerii care se află în legătura serviciilor. Eu cred că acești oameni lucrează pentru statul paralel în continuare, nu pentru SRI. Acești oameni au distrus firme, interese de afaceri, industrii întregi. Sunt pregătit să merg în fața comisiei parlamentare cu studii de caz. Am exemple concrete de companii atacate pe acest culoar”, a afirmat Daniel Dragomir.

Acesta a adăugat că oamenii infiltrați s-au apucat să atace firme.

”Oamenii infiltrația de către Coldea și echipa de făcut bani s-au apucat să atace firme. Era foarte simplu: când vine ofițerul de la securitate, își face o hârtiuță cu un prejudiciu uriaș, îți pune sechestru. Culoarele funcționau, își dădeau de la unii la alții”, a precizat Dragomir, potrivit Dcnews.

Citeşte mai multe despre:   Daniel Dragomir