Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Daniel Funeriu și-a prezentat diploma de Bacalaureat la emisiunea "Sub semnul întrebării". "Antena 3 m-a acuzat și a mințit un an de zile" (VIDEO)
Exclusiv

Daniel Funeriu și-a prezentat diploma de Bacalaureat la emisiunea "Sub semnul întrebării". "Antena 3 m-a acuzat și a mințit un an de zile" (VIDEO)

Un articol de: - 09 Iul 2012, 21:27
Daniel Funeriu și-a prezentat diploma de Bacalaureat la emisiunea "Sub semnul întrebării". "Antena 3 m-a acuzat și a mințit un an de zile" (VIDEO) Eveniment

Fostul ministru al Educației Daniel Funeriu și-a prezentat, luni, în cadrul emisiunii "Sub semnul întrebării" difuzată de B1 TV, mult contestata diplomă de Bacalaureat obținută în Franța. Invitatul a spus că a dorit să profite de ocazie, Bacalaureatul tocmai luând final, pentru a-și prezenta în premieră diploma.

Acesta a arătat că este inacceptabil ca o televiziune, Antena 3, să acuze fără încetare un ministru și să mintă populația.

"Fiind Bacalaureatul am vrut, am adus diploma mea de Bacalaureat. Am Bacalaureatul, sunt mândru de tot ce am făcut. Dar faptul că un ministru al Educației a putut să fie acuzat un an întreg de o televiziune de doi bani, o națiune întreagă să fie mințită zi de zi, asta arată că minciuna poate să aibă picioare scurte. De fiecare dată când vedeți o știre de la Antena 3 gândiți-vă că un an de zile oamenii aceștia v-au mințit. Întrebați-vă, oare nu au mințit și cu alte lucruri", a spus Funeriu.

Daniel Funeriu a fost adesea acuzat că nu ar avea Bacalaureatul luat, deși acesta a precizat că și-a făcut studiile în străinătate și acestea sunt echivalente.

Daniel Funeriu își prezintă diploma de Bacalaureat
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Sub semnul intrebarii,   B1,   Robert Turcescu,   Daniel Funeriu,   Ministerul Educatiei,   bacalaureat