Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dănuț Epure, suspendat din funcția de rector al Universității ”Ovidius” pe durata cercetărilor penale

Dănuț Epure, suspendat din funcția de rector al Universității ”Ovidius” pe durata cercetărilor penale

Un articol de: - 01 Aug 2013, 19:40
Dănuț Epure, suspendat din funcția de rector al Universității ”Ovidius” pe durata cercetărilor penale Eveniment

Dănuț Tiberius Epure, rectorul Universității ”Ovidius din Constanța”, a fost suspendat din funcție pe durata efectuării cercetărilor penale, a decis, joi, Senatul Universității.

Funcția sa va fi preluată de prorectorul Gabriela Stanciu, urmând să exercite atribuțiile de ordonator de credite până la încetarea cauzelor care conduc la imposibilitatea exercitării atribuțiilor de actualul titular al funcției, citează un comunicat remis Hotnews.

"Ministerul Educației Naținale (MEN) a luat act de hotărârea Senatului Universității Ovidius din Constanța și a emis un ordin de ministru prin care domnul Dănuț-Tiberius Epure a fost suspendat din funcția de rector pe durata efectuării cercetărilor penale. În toată această perioadă, doamna Gabriela Stanciu va îndeplini functța de ordonator de credite al Universității Ovidius din Constanța, conform ordinului MEN", se arată în comunicat.

"De asemenea, Ministerul Educației Naționale a emis și un ordin de ministru privind revocarea domnului Dănuț-Tiberius Epure din poziția de membru cu funcția de vicepreședinte al Comisiei de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, comisie de specialitate a Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU)", anunță Ministerul.

Tribunalul București a admis, miercuri, propunerea procuroriilor DNA de arestare preventivă pentru 29 de zile a rectorului Universității ”Ovidius” din Constanța, Dănuț Tiberius Epire, acuzat de luare de mită. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Stiri Constanta,   luare de mita