Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dat de gol de camerele de supraveghere: Un bărbat care a intrat în plin în mașina unui vecin a încercat fără succes să ascundă urmele accidentului (VIDEO)

Dat de gol de camerele de supraveghere: Un bărbat care a intrat în plin în mașina unui vecin a încercat fără succes să ascundă urmele accidentului (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 29 Apr 2017, 20:28
Dat de gol de camerele de supraveghere: Un bărbat care a intrat în plin în mașina unui vecin a încercat fără succes să ascundă urmele accidentului (VIDEO) Eveniment

Camerele de supraveghere l-au dat de gol pe un bărbat, protagonistul unui accident spectaculos produs lângă Reșița. Bărbatul a intrat în plin în mașina vecinului și a încercat să-și ascundă urmele cu ajutorul unor prieteni. Nu și-a dat seama că totul este filmat iar imaginile au ajuns la Poliție, informează B1 TV.  

Totul s-a întâmplat după miezul nopții într-un cartier liniștit de case. Un tânăr teribilist a dat în marșarier în mare viteză și a lovit mașina vecinului său parcată în fața porții. Autoturismul a ricoșat într-o bordură și s-a răsturnat. Când și-a revenit, șoferul și-a sunat prietenii, au ridicat autoturismul și l-au ascuns, fără să își anunțe vecinul plecat la o petrecere. Ca să afle ce s-a întâmplat, omul s-a uitat pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Deși ar fi vrut ca vinovatul să-l desp-gubească și să își recunoască greșeala, bărbatul a fost luat peste picior de părinții tânărului. Imediat a pus mâna pe telefon, a sunat la 112 și a așteptat sosirea poliției.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Tânărul teribilist este cercetat acum pentru fuga de la locul accidentului și distrugere.

Dat de gol de camerele de supraveghere: Un bărbat care a intrat în plin în mașina unui vecin a încercat fără succes să ascundă urmele accidentului

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   accident,   masina,   camere de supraveghere