Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment De 1 Decembrie cumpără produsele românești. Cumpără de la Marelbo

De 1 Decembrie cumpără produsele românești. Cumpără de la Marelbo

Un articol de: - 01 Dec 2020, 09:00
De 1 Decembrie cumpără produsele românești. Cumpără de la Marelbo Eveniment

La mulți ani, România! La mulți ani, români frumoși! Astăzi, în zi de sărbătoare, încurajează produsele românești și poartă-le cu mândrie. Simte și tu pasiunea din fiecare pereche de pantofi fabricată în inima Bucovinei și ajută ca tradițiile să meargă mai departe.

Despre tradiție vorbește și Marelbo, producătorul de încălțăminte din piele naturală. De peste 35 de ani, meșteșugește cu drag încălțăminte pentru toată familia. Și pentru toate sezoanele. Este o mândrie pe care o împărtășește cu toată lumea. Cu cei mici, dar și cu cei mari. Este o mândrie care le cuprinde tot sufletul. Și se vede asta în ceea ce oferă. Peste 700 de oameni fac lucruri minunate în tihnă, lucruri în și din inima Bucovinei.

Pentru devotamentul lor, dar și pentru pasiunea de care dau dovadă, încurajează și tu acest meșteșug pentru a le oferi oamenilor implicați siguranță. Cumpără produse fabricate în România și susține economia românească. Uneori, un simplu gest, poate face diferența. Așadar, cumpără ghetuțe călduroase de sezon și pregătește-le pentru a fi umplute cu cadouri. De fapt, cumpără pentru întreaga familie. Prețurile sunt așa de „blânde”, încât nu vei simți aceste achiziții la buzunar. Marelbo are grijă de bugetul familiei tale, practicând prețuri mici, de producător.

Vizitează site-ul marelbo.com și vezi cum arată o tradiție de familie. „Cercetează” colecția bogată de produse dedicate celor 4 sezoane și alege-le pe cele care îți plac. De asemenea, vizitează și magazinele fizice dacă nu te mulțumești doar cu pozele de pe site. Peste 60 de magazine la nivel național te așteaptă la probă. Într-un mediu sigur, prietenos, curat și ofertant.

De 1 Decembrie, tu ești cel care contează. Dar și alegerile tale. De 1 Decembrie, fii mândru că ești român. Fii mândru de România ta frumoasă și încurajează meșteșugurile locale păstrate de oameni inimoși. Și valoroși.

La mulți ani, dulce pământ românesc! Ai atâtea de oferit!

Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo