Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment De ce discutau Turcescu şi Cristoiu despre Almăşan şi cum au fost preluate comentariile

De ce discutau Turcescu şi Cristoiu despre Almăşan şi cum au fost preluate comentariile

Un articol de: - 05 Mai 2011, 21:51
Eveniment

Ediţia de marţi seară a emisiunii "Evenimentul Zilei" a fost una plină de dezvăluiri. Nu toate au venit, însă, din partea invitaţilor. Un schimb de replici purtat între şi Ion Cristoiu a fost preluat joi de mai multe publicaţii, după ce a apărut pe site-ul B1.ro. Este vorba despre câteva remarci la adresa realizatoarei emisiunii "Ne vedem la TVR", Marina Almăşan. De la ce a pornit totul şi cum s-a ajuns la acest schimb de replici a fost lămurit joi seară în aceeaşi emisiune.
 


Pe parcursul unei pauze publicitare, moderatorul şi invitatul permanent al emsiunii au început să discute pe marginea unui subiect dezvoltat în ultimele zile de mai multe publicaţii. Este vorba despre amenda pe care emisiunea "Ne vedem la TVR", realizată de Marina Almăşan, a primit-o de la CNA din cauza unor promovări electorale oarecum mascate.

"Dintr-o eroare, în afara farsei pe care am difuzat-o în deschiderea emisiunii, colegii noştri au înregistrat şi discuţiile pe care le aveam cu domnul Cristoiu în următoarea pauză publicitară, când comentam prestaţia aceasta deosebită din punct de vedere jurnalistic a realizatoarei de la TVR"

 
Turcescu şi Cristoiu discută despre Marina Almăşan


"Maestre, eu zic aşa: să ne sinucidem în direct, să ne punem cenuşă în cap, să stăm pe coji de nucă""Eu ţin să le mulţumesc greşelii făcute de cei de la tehnic, pentru că eu chiar voiam să abordez această  problemă. (...) Spre deosebire de Antena 3, aici nu există televizoarele în faţă ca să mă uit la concurenţă", a explicat, la rândul său, Ion Cristoiu.

"Cum am spus şi în pauză şi voi spune şi în direct, una este să primeşti un contract prin care să promovezi Bucovina, Vrancea, etc. şi alta este să promovezi în stilul acesta nişte politicieni. Eu n-am zis, Doamne fereşte,  că Marina Almăşan, pe care o ştiu demult, este proastă ca om, ca femeie. În cazul de faţă a fost un jurnalist prost", a continuat Cristoiu.

 
Ion Cristoiu, despre prestaţia Marinei Almăşan


"În pauza de publicitate, dacă au observat telespectatorii, n-am vorbit nici despre femei, nici despre afaceri. Comentam, efectiv, din faptul că m-am întors, un caz foarte important care trebuia discutat"

, a mai subliniat Ion Cristoiu.


 


Nu este nici pe departe prima oară când astfel de întregistrări care nu ar fi trebuit să fie difuzate ajung la urechile telespectatorilor. În cadrul ediţiei de joi seară au fost difuzate alte câteva astfel de clipuri devenite celebre.

 
Înregistrări celebre scăpate pe sticlă


Citeşte mai multe despre:   Robert Turcescu,   Ion Cristoiu,   Evenimentul Zilei,   TVR,   inregistrare,   turcescu
 
 
 
Loading...