Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment De ce privilegiu se bucură ”cetățeanul de onoare” Simona Halep în Bușteni (FOTO)

De ce privilegiu se bucură ”cetățeanul de onoare” Simona Halep în Bușteni (FOTO)

Un articol de: - 27 Apr 2017, 08:59
De ce privilegiu se bucură ”cetățeanul de onoare” Simona Halep în Bușteni (FOTO) Foto: La Presa Eveniment

Simona Halep, cetățean de onoare în Bușteni, ar putea primi un teren de 499 de metri pătrați, în schimbul celui pe care îl are deja de la Consiliul Local, deoarece vrea să-și constuiască o casă, iar terenul pe care l-a primit acum trei ani în baza legii 15 se află într-un litigiu. Asta în vreme ce unui cetățean obișnuit i se ia suprafața de pământ primită în temeiul aceleiași legi dacă în termen de un an nu contruiește nimic pe ea.

Dezvăluirea a fost făcută de către Cristian Achim, pe ziardebusteni.ro:

”Uneori te miri alte ori te crucești. In toiul ”strângerii de semnături” te trezești pe ordinea de zi cu un punct cel puțin bizar, punctul 18, privind SCHIMBAREA AMPLASAMENTULUI imobilului teren atribuit in folosință gratuită cetățeanului de onoare SIMONA HALEP.ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! MARE ATENȚIE! HACKERII CER BANI ÎN NUMELE CELEBREI CÂNTĂREȚE, PE INTERNET. MULȚI ROMÂNI ȘI-AU LUAT ȚEAPĂ

Tare de tot, ce mai! Adică dacă ai fost cândva tânăr la Bușteni și ai primit un teren pe legea 15 și n-ai inceput lucrarea intr-un an … pur și simplu, prin contractul semnat, CL Bușteni aproba retragererea terenului că n-ai inceput, că am avut cazuri in mandatul acesta și sunt cazuri dealungul anilor când s-a intâmplat la fel. Am un astfel de caz si prin partid, când un ”tânăr” al Bușteniului si-a turnat fundația, a venit criza si i s-a luat terenul cu totul și dat altuia că putea termina ”lucrarea” , ba mai știu o persoană care și-a făcut și gard …

Acesta NU este și cazul ”CETĂȚEANULUI DE ONOARE SIMONA HALEP”, care a solicitat după trei ani schimbarea amplasamentului deoarece a apucat-o graba construirii unei locuințe taman pe un teren aflat intr-un litigiu și nu poate obține autorizația de construire, că acum nu se mai semnează autorizații de construire pe Strada CODRULUI, pff…

Terenul de 499 mp ce i se va acorda la schimb, cu toate că parte din Comisia 3 va fi impotrivă va fi acordat deoarece, cu siguranță nu mai avem tineri prin Bușteni care să fi solicitat teren gratuit pe legea 15 din 2016 până in prezent … Dar unde-i grabă, grabă să fie și să aprobe cine s-o grăbi !

Imi aduc aminte că in 2013 sau 2014 când a primit Simona Halep terenul gratuit, se lăuda că si Ionuț Iftimoaie și incă un alt cetățean de onoare ii sunt vecini. Rog acei cetățeni cărora nu le cunosc numele să mă ierte dar sunt PREA MULȚI! Totuși ce se va intâmpla cu ”prețioșii vecini” cărora ”incă” nu le va aproba CL Bușteni un ”schimb” ?

Revenind la subiect, ca de obicei anunț ședința ordinară a C.L. Bușteni, cu ordinea de zi și cum voi vota in Ședință. Precizez că acolo unde vedeți ” Amd” se poate ca votul să se schimbe deoarece amendamentele sunt de natură legală/juridică sau materialele nu sunt complete, cel puțin in acest moment, iar pt = pentru , imp = impotrivă și abț=abținere.

Joi( mâine ), Comisia 3 se va intruni pentru a da avizele, favorabile sau nefavorabile, bineințeles că nu este necesar ca votul meu să coincidă cu Avizul Comisiei”.

Foto: ziardebusteni.ro

Foto: ziardebusteni.ro

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bușteni,   Simona Halep,   teren