Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment De la poze cu maimuța, la selfie cu ursul! Mai mulți turiști şi-au pus viaţa în pericol pe Transfăgărăşan pentru a se fotografia cu animalele sălbatice (VIDEO)

De la poze cu maimuța, la selfie cu ursul! Mai mulți turiști şi-au pus viaţa în pericol pe Transfăgărăşan pentru a se fotografia cu animalele sălbatice (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 09 Aug 2016, 09:38
De la poze cu maimuța, la selfie cu ursul! Mai mulți turiști şi-au pus viaţa în pericol pe Transfăgărăşan pentru a se fotografia cu animalele sălbatice (VIDEO) Eveniment

Mai mulţi turişti şi-au pus viaţa în pericol pe Transfăgărăşan. În apropierea barajului Vidraru câteva persoane au oprit maşinile atunci când au zărit câţiva urşi pe marginea drumului. Au tras maşinile pe dreapta şi au început să se fotografieze, fără să ţină cont de pericol si de faptul că au blocat circulaţia pe unul dintre sensurile de mers, arată B1 TV.

Martorii sunt socați de imaginile surprinse pe Transfăgărășăn, în apropierea Barajului Vidraru. Le-au surprins în timp ce stăteau în mașină în coloană din cauza aglomerației. De dragul pozelor cu puii de urs, turiştii şi-au pus vieţile în pericol.

Martorul a povestit că la un moment dat mai multe persoane s-au dat jos din autoturisme ca să facă poze cu animalele.

Mai mulți turiști şi-au pus viaţa în pericol pe Transfăgărăşan pentru a-și face selfie cu niște pui de urs

Doi tineri care s-au crezut mai curajoși s-au aventurat spre marginea pădurii, la doi pași de puii de urs. Au stat chiar cu spatele la animalele sălbatice și au avut puterea să zâmbească și chiar să facă mai multe fotografii, până când au surprins cele mai bune ipostaze.

În tot acest timp, urșii mâncau niște resturi lăsate de turiști în zonă, iar unul dintre ei a simțit prezența tinerilor și a rămas o vreme cu ochii fixați spre ei. Din fericire, însă tinerii au plecat până ca animalele să îi pună pe fugă.

Citeşte mai multe despre:   selfie,   urs,   trafic