Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment De la știucă, la portul național. Liviu Dragnea, în straie populare, la Ziua Portului Tradiţional din Năsăud: În Teleroman jocurile sunt mai rapide, pentru că la noi sângele e puțin mai fierbinte (VIDEO)

De la știucă, la portul național. Liviu Dragnea, în straie populare, la Ziua Portului Tradiţional din Năsăud: În Teleroman jocurile sunt mai rapide, pentru că la noi sângele e puțin mai fierbinte (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 14 Mai 2017, 18:48
De la știucă, la portul național. Liviu Dragnea, în straie populare, la Ziua Portului Tradiţional din Năsăud: În Teleroman jocurile sunt mai rapide, pentru că la noi sângele e puțin mai fierbinte (VIDEO) Eveniment

Când nu pupă gura știucii, Liviu Dragnea apare în tot felul de ipostaze, la fel de inedite. În acest weekend, a îmbrăcat un costum popular. Aflat în Năsăud, la Ziua Portului Tradiţional, preşedintele PSD a recunoscut ca abia așteaptă să se prindă în horă. În ritm alert, pentru că se laudă că are sângele fierbinte, informează B1 TV.

Departe de Parlamentul României, dar şi de balta din Teleorman, Liviu Dragnea a renunţat pentru o zi la costum şi cravată şi a îmbrăcat straie populare. Liderul PSD se laudă că știe bine pașii de sârbă sau horă. Are experienţă din copilărie, când a făcut parte din ansamblul din Gratia, comuna lui natală.

De la știucă, la portul național. Liviu Dragnea, în straie populare, la Ziua Portului Tradiţional din Năsăud: În Teleroman jocurile sunt mai rapide, pentru că la noi sângele e puțin mai fierbinte

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

”Nu trebuie sa fac repetiți, că de mic joc. Când eram mic eram, aveam și atunci un costum, dar era mai mic, normal. Am jucat în ansamblu, în școala generală. Aveam o căciulă care tot timpul îmi cădea pe ochi. La noi jocurile sunt mai rapide. Ritmul e mai rapid, pentru că la noi sângele e puțin mai fierbinte. De la soare”, a spus Dragnea. 

Dragnea are de gând să încingă sângele şi în Parlament. Vrea să meargă îmbrăcat în costumul din Teleorman şi în plenul Legislativului.

”Odată și odată găsesc eu o ocazie și vin așa îmbrăcat la Parlament. Să vedem ce o să zică alții. 

Va dați seama cum ar fi să conduc ședința Camerei Deputaților îmbrăcat așa? Gabi Tamaş, aproape de colaps în închisoare: 'Sute de oameni au venit peste el'

Dar un plen reunit, să fie și Tăriceanu lângă mine”, a mai spus Dragnea.

Vizita lui Dragnea de la Bistriţa nu a fost prilejuită doar de Ziua Naţională a Costumului Popular. Şeful PSD merge într-un turneu pe la filialele din țara ale partidului. Recent, la Craiova, a avut parte de o primire desprinsă parcă din vremea comunistă.
 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea