Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment De pe podium, la Guvern: Statul este plin de funcţionare pe care aspectul le recomandă mai mult decât realizările (VIDEO)

De pe podium, la Guvern: Statul este plin de funcţionare pe care aspectul le recomandă mai mult decât realizările (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 10 Apr 2018, 16:51
De pe podium, la Guvern: Statul este plin de funcţionare pe care aspectul le recomandă mai mult decât realizările (VIDEO) Foto: hotnews.ro Eveniment

Statul este plin de funcţionare pe care aspectul le recomandă mai mult decât realizările. Cu salarii generoase şi funcţii călduţe, nimeni nu pare să ştie exact ce şi cât muncesc tinerele. Deşi multe nu au experienţa necesară, ele compensează prin rudele bine plasate, informează B1 TV. 

Aurora Elena Candel se află de trei ani în Guvern. Prima funcţie deţinută a fost cea de consilier la Direcţia de Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului din Ministerul Economiei. La doar 26 de ani, tânăra a fost numită de ministrul Costin Borc administrator la Uzina Mecanică Sadu, fabricant de armament controlat de stat, deşi nu avea prea multă experienţă în domeniu. În scurt timp ajunge şi membru în Consiliul de Administraţie al Avioane Craiova SA. De profesie este jurist.

O altă funcţionară tânără şi frumoasă este Cristina Mădălina Andronic. A venit în Guvern în 2017, ca subsecretar de stat în Ministerul Românilor de Pretutindeni, apoi a trecut la Ministerul Tineretului şi Sportului. Vicepreşedinte TSD Cluj, fosta jurnalistă este o fană înfocată a liderului PSD. 

Fostul fotomodel, Alina Maria Pârâială, a fost numit director de cabinet în Agenţia pentru Implementarea Proiectelor Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii in 2009. Cinci ani mai târziu a devenit şefa de cabinet a fostului ministru al Transporturilor, Dan Şova.

Alina Maria Pârâială nu este însă singurul model care a ajuns la nivel înalt. Andreea Maria Severa, şefa a Serviciului Relaţii Internaţionale din Ministerul Tineretului şi Sportului, a prezentat mai multe colecţii de modă pe podium. Tânăra a ajuns director de marketing la Fashion TV România. 

Prin prisma meseriei avea adeseori contact cu fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. Atunci se zvonea că cei doi ar avea o relaţie. Din televiziune a plecat la Primăria Pantelimon, unde a fost şef de departament. În 2016 ajunge şef serviciu Marketing la Autoritatea Naţională pentru Turism. La minister câştigă peste 76.000 lei.

Mădălina Deaconescu a fost numită în iulie 2017 consilieră personală a ministrului Economiei, Mihai Fifor. Mădălina vine dintr-o familie cu tradiţie în lumea politicii. Este fiica lui Daniel Deaconescu, liderul ALDE Galaţi. Ea se ocupă în calitate de secretar și de coordonarea TLDE Bucureşti.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Un meteorit a căzut pe Pământ, fără să lovească pe cineva. Dar, la câteva zile distanţă, oamenii au început să se îmbolnăvească grav

Citeşte mai multe despre:   Guvernul Romaniei