Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment De unde a pornit scandalul de la Realitatea TV: Vezi reclamaţia de fals în declaraţii a directorului Sorin Enache

De unde a pornit scandalul de la Realitatea TV: Vezi reclamaţia de fals în declaraţii a directorului Sorin Enache

Un articol de: - 28 Mar 2011, 11:48
De unde a pornit scandalul de la Realitatea TV: Vezi reclamaţia de fals în declaraţii a directorului Sorin Enache Foto: tolo.ro Eveniment

Scandalul izbucnit duminică seară la sediul postului Realitatea TV are rădăcini mai vechi şi se învârte în jurul contractelor de închiriere a spaţiilor în care funcţionează televiziunea. Mai precis, managerul Sebastian Ghiţă ar fi solicitat Coresi şi RAPPS rezilierea acestora şi încheierea unor contracte noi având ca titular firma Asesoft.

Într-un document adresat Consiliului de Administraţie al Realitatea Media, directorul general Sorin Enache susţine că semnătura sa a fost falsificată şi că în perioada în care s-au semnat acele acte, el nu se afla în ţară. Acest lucru a fost semnalat şi de către jurnalistul Dan Andronic, pe blogul său.

„Adresa din partea S.C. REALITATEA  MEDIA S.A. prin care se aduce la cunoştinţă C.N.I. CORESI S.A. intenţia de a renunţa la contractele de închiriere nr. 13/1606/2004, 19/141/2005 şi 47/3234/2006, precum şi la spaţiile care constituie obiectul acestor contract, începând cu data de 11.02.2011. OBSERVAŢII: Această adresă este datată 03.02.2011, poartă ştampila REALITATEA MEDIA S.A. şi este semnată în numeel societăţii, ca semnatar fiind menţionat „Sorin Enache – Director General”. Adresa nu are număr şi ştampilă de ieşire de la REALITATEA MEDIA S.A., dar este înregistrată la C.N.I. CORESI S.A. sub nr. 907/11.02.2011”, se arată într-una dintre precizările făcute de Sorin Enache.

Vezi AICI reclamaţia lui Sorin Enache


„În legătură cu actele menţionate mai sus, vă aduc la cunoştinţă următoarele: Semnătura de pe aceste acte nu îmi aparţine. Nu am cunoştinţă de această operaţiune de predare a spaţiilor, nu am autorizat-o sub nicio formă şi nu am împuternicit vreo persoană în acest sens”, precizează Sorin Enache.

Duminică seară, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu ar fi mers la sediul Realitatea TV însoţit de mai mulţi agenţi de pază pentru a-l evacua din Casa Presei pe managerul Sebastian Ghiță. Întregul incident a avut loc exact în momentul în care pe post erau dezbătute telegramele WikiLeaks despre România, documente în care apare şi numele lui Sorin Ovidiu Vîntu.

 

Citeşte mai multe despre:   Realitatea TV,   scandal,   evacuare,   Sorin Ovidiu Vintu,   fals,   declaratii